piksar Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Jeśli to miał być dowcip to jest malo zabawny. Modeluj polymodelingiem jak miliony innych rzeczy. skoro sie upierasz wpisz w google : shoe modelling tutorial wywala kilkanascie
mileS Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 To nie był dowcip, po prostu ile razy się za buty brałem to nie wiedziałem z której strony do tego podejść .
mirach Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Dawno temu widzialem fajny tutek o modelingu czegos glano podobnego pod silo. Nie zaleznie od softu, byl to bardzo mily tutek jak wypolymodelowac takiego boota. Do Modo jest platny tutek o modelowaniu adidaska.
gientekwl Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 piksar, jakbyś czasem zwrócił uwagę na to, że niektórzy się uczą...
mileS Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Dzięki wam , troszkę się naoglądałem siatek butów i pomału zaczynam chyba łapać .
Shogun 3D Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Jak nie wiesz, od której strony zacząć, to radzę od spodu. Serio. Jak już będziesz miał podeszwę, to będziesz miał zarazem punkt wyjścia i punkt odniesienia dla reszty modelu.
Rekomendowane odpowiedzi