Gość Chris Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 Witam ! Projekt Tech - robotica - opinie mile widziane :) Z poważaniem : Chris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chris Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 Widok od tyłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chris Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 Kolejna partia - dodałem rece oraz tylni± cze¶ć korpusu - reszta w niedalekiej przyszło¶ci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chris Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 Kolejna wersja - dodalem wyrzutnie rakiet - w ostatecznej wersji bedzie troszke inaczej umiejscowiona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chris Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 Witam ! Dodałem bron i dodatkowy element wyrzutni :) Z powazaniem : Chris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 bardzo ciekawy i fajny. podoba mi sie taki rodzaj \"drucianych\" konstrukcji. przyczepie sie tylko do tego, ze model sprawia wrazenie niestabilnosci - wyglada jak by zaraz ta wyrzunia miala go przewrocic na plecy. musial bys przesunac srodek ciezkosci do przodu - miedzy stopy modelu. pozdr! kos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 2 Grudzień 2002 Share Napisano 2 Grudzień 2002 fajne .. mam nie odparte wrazenie ze iakas podsfiadoma inspiracja pochodzi z Gwieznych wojen :D a moze sie myle ?? no ale wracajac do tematu to preztdalo by sie zobaczyc ta postac z paru innych widokow .. tak aby bylo wiadomo jaki sa proparcie cial .. bo prawde mowiac ten sposob umieszczenia kamery nie jest zbyt trafny ... no ale jak narazie niezle .. pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEHRU Napisano 3 Grudzień 2002 Share Napisano 3 Grudzień 2002 Sczeże mówi±ć to na twoim miejscu przyczepiłbym t± wyrzutnie do korpusu i użył jej jako jest packa nie jako wyrzutni a w ¶rodku korpusu jest troche pusto :) tam bym dał co¶ nieco¶ broni która sie rozkłada na zawołanie robota dodatkowo na rękach dałbym mu taki mały detal jaki¶ laser albo karabin jak miały te roboty z SW Episode II :) wtedy by był całkiem odlotowy :) Ale to moje wyobrażenie :) pozatym projekt mi sie podoba. Zastrzeżenia mam do pistoletu i do dłoni trzeba by jes troche poprawić, maj± do¶ć dziwny kształt który tak ¶rednio pasuje do tej konstrukcji :) POZDRAWIAM Przemek MAYA RULEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 28 Grudzień 2002 Share Napisano 28 Grudzień 2002 Ale fajne.. na początku wyglądało jak kroplówka hiehiehie :))) ale fajne jest \":P gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 4 Luty 2003 Share Napisano 4 Luty 2003 Fajny modelik... Ogolnie rzecz biorac projekt faktycznie przypomina troche roboty ze StarWars... Jakos styl robotow, wzglednie mechow, ze StarWars mi nie odpowiada. Wiem ze jest to subiektywna opinia, ale one sa poprostu niepraktyczne;). Jak wspomnial adamkos, ta konstrukcja jest bardzo niestablna... podobnie jak wszystkie starwarsowe roboty. Byle wiatr i sie chlopaki z ziemi nie pozbieraja:). Ale wracajac do modelu, faktycznie dobry model... ma swoj klimat, specyficzna kolorystyke, jednym slowem OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 5 Luty 2003 Share Napisano 5 Luty 2003 mnie sie szczegolnie kolorki podobaja texturki, reszta troszeczke mniej aczkolwiek pomysl jest bardzo ladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczek Napisano 11 Marzec 2003 Share Napisano 11 Marzec 2003 Bardzo fajne mi sie osobiscie bpodoba a co najwazniejsze orginalne i tekturki eleganckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi