Gość Hypnotic Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Czy ktoś wie jak wyłączyć dźwięk którym LW sygnalizuje koniec renderowania klatki? To jest tak jakby pc-speaker o ile w stacjonarce łatwo go wywalić fizycznie tak w laptopie nie wiem jak. Jak renderuje jeden pikczer to nie ma problemu ale jak animację z 2000 klatek to mnie %^#$ strzela po prostu...
Ford Prefect Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 W Render Globals w zakladce General odhaczasz Frame End Beep i juz. Czy to jest bardziej złożony problem? :]
Gość Hypnotic Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 No właśnie mam to wyłączone, a dalej z uporem maniaka mnie informuje :/
Ford Prefect Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Oj to nie wiem, może ktoś inny się z czymś takim spotkał. U mnie jest w porządku.
Ziper Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Beep po zakonczeniu renderingu powiazany jest ze schematem dzwiekowym windowsa. Jezeli chcesz wylaczyc ten dzwiek to w panelu sterowania wejdz do "dzwieki i urzadzenia audio" i wybierz schemat dzwiekowy - brak dzwiekow. Ja ta opcje ustawiam zaraz po swiezej instalacji systemu dzieki temu pozbywam sie tych wszystkich wkrzujacych pikniec jakie generuje winda :)
Ford Prefect Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 :] ja też tak robię, zapomniałem o tym jednak :cool:
Gość Hypnotic Napisano 15 Styczeń 2009 Napisano 15 Styczeń 2009 Nooo właśnie schemat, a że winda przeinstalowana tydzień temu stąd problem, dzięki za podpowiedź ;)
Rekomendowane odpowiedzi