Napisano 14 Styczeń 200916 l Czy ktoś wie jak wyłączyć dźwięk którym LW sygnalizuje koniec renderowania klatki? To jest tak jakby pc-speaker o ile w stacjonarce łatwo go wywalić fizycznie tak w laptopie nie wiem jak. Jak renderuje jeden pikczer to nie ma problemu ale jak animację z 2000 klatek to mnie %^#$ strzela po prostu...
Napisano 14 Styczeń 200916 l W Render Globals w zakladce General odhaczasz Frame End Beep i juz. Czy to jest bardziej złożony problem? :]
Napisano 14 Styczeń 200916 l Oj to nie wiem, może ktoś inny się z czymś takim spotkał. U mnie jest w porządku.
Napisano 14 Styczeń 200916 l Beep po zakonczeniu renderingu powiazany jest ze schematem dzwiekowym windowsa. Jezeli chcesz wylaczyc ten dzwiek to w panelu sterowania wejdz do "dzwieki i urzadzenia audio" i wybierz schemat dzwiekowy - brak dzwiekow. Ja ta opcje ustawiam zaraz po swiezej instalacji systemu dzieki temu pozbywam sie tych wszystkich wkrzujacych pikniec jakie generuje winda :)
Napisano 15 Styczeń 200916 l Nooo właśnie schemat, a że winda przeinstalowana tydzień temu stąd problem, dzięki za podpowiedź ;)