Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio moim ulubionym zajeciem stalo sie zadawanie pytan :D tu mnie chyba jeszcze nie bylo...a moj problem brzmi nastepujaca: Jak zrobic taka galerie jak na max3d.pl gdzie bedzie mozliwosc dodawania komentarzy za pomoca PHP (najlepiej bez MySql\'a) JS lub czego kolwiek innego ?? Jesli chodzi o tworzenie stron to jestem zielony jak szcypiorek na wiosne :P wiec prosze o zrozumiala dla mnie odpowiedz

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Napisano

Jesli chodzi o tworzenie stron to jestem zielony jak szcypiorek na wiosne

...w takim razie nie bardzo rozumiem, czego oczekujesz...

Ja, gdy kupiłem serwer z PHP, uczyłem się jego podstaw przez kilka tygodni, żeby móc jako tako coś zrobić.. ostatecznie udało się trochę nauczyć i napisałem np. własną księgę gości (efekt podobny do tego, którego tu oczekujesz).

Ale gdy teraz zajrzałem do plików źródłowych to kompletnie tego nie rozumiem, a przecież sam to pisałem :|

Z moich poszukiwań pamiętam, że na necie jest sporo stron na temat PHP i niemal na każdej są przykładowe elementy. pościągaj sobie księgi gości i potestuj, gdyż temu elementowi jest najbliżej do takich komentarzy z galerii.

Jeśli chcesz, możesz też potestować moją księgę, może coś Ci pomoże -> link

Jeśli nie masz czasu/ochoty uczyć się PHP (jakieś doświadczenia w programowaniu też są bardzo pomocne), to pozostanie Ci tylko skorzystanie z gotowych wzorów...

...chyba, że ktoś będzie miał dłuuugi nudny dzień, zajrzy do galerii na max3d.pl i Ci coś takiego napisze :)