Destroyer Napisano 20 Styczeń 2009 Napisano 20 Styczeń 2009 Hej Da się bezpośrednio z Gmaila wysyłać ładne kolorowe sformatowane emaile HTML? Znalazłem jakiś program który odpowiednio konweruje pliki HTML i wysyła je emailem, jeszcze go nie uruchomiałem ale zastanawiam się czy da się to zrobić bezpośrednio w Gmailu, a jak nie to czy trzeba skorzystać z odpowiedniego programu - znalazłem HTML Email Creator demo :) W Windows Mail (Vista) jest opcja przy tworzeniu nowej wiadomości Select Stationery ale nie ładuje plików graficznych :/ Poszukałem w folderze Windows Mail tych templatów ale tam nic nie ma :/ ktoś ma rozwiązanie? :) thx!
piotrek Napisano 20 Styczeń 2009 Napisano 20 Styczeń 2009 Mi się wydaje, że bezpośrednio się nie da pisać listu w HTMLu. Inna sprawa, że listy w HTML wcale nie są ani ładne, ani praktyczne. ;P
Destroyer Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Napisano 20 Styczeń 2009 Inna sprawa, że listy w HTML wcale nie są ani ładne, ani praktyczne. ;P goły zbity tekst też za seksowny nie jest :D a html pomaga lepiej sformatować text
Rekomendowane odpowiedzi