adek Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) Chciałbym, aby na głównej stronie w newsach pojawił się nowy typ newsów, takie zestawienie ciekawszych materiałów, "making of'ów", tutoriali, jakie pojawiły się w internecie w ostatnim tygodniu. Być może zostanie utrzymana systematyczność. Czasami nie sposób o każdym tutorialu, artykule, wywiadzie napisać w oddzielnym newsie, a czasami szkoda, że takie informacje gdzieś giną. Zestawienie z okresu 14 stycznia - 21 stycznia 2009 Tutoriale ZBrush Basics (3DTotal.com) Irradiance Particles and HDRI Rendering (Softimage XSI) (i3dtutorials.com) Introduction to Expressions in XSI (CGArena) Materiały "making of": Making of Mules Gold (3DTotal.com) Underworld 3 (Joblo.com) Making of The Alchemist (IT'S ART Mag) Making of the Mother Love (CGArena) Making of Faceless Joe and Penny (3DTotal.com) Making of Horn Monster (3DTotal.com) Wywiady Luis Melo (3DTotal.com) Wideowywiad: Mike Tomaino (CGArena.com) Frederic St-Arnaud (CGTantra.com) Edytowane 21 Styczeń 2009 przez Adek
MaGuu Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 ten tutorial o texturowaniu balkonu to jakiś żart? o chyba, że ja czegoś nie zauważyłem...
Nezumi Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Nie tyle zart, co... nie jest to tutorial. To reklamowka Total Textures, przyklad sceny w ktorej uzyto tekstur z tych kolekcji. Dlaczego znalazlo to sie na liscie? Przyznaje, ze nie wiem.
adek Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Napisano 21 Styczeń 2009 Przyznaje, ze polecialem z tym tutkiem za daleko!!! Outuje to!!!
Rekomendowane odpowiedzi