Napisano 21 Styczeń 200916 l Witam. Mam zainstalowane 3dsmax 2009 i gdy uruchamiam skrypt setup z polyboost wyskakuje mi takie okienko pomimo iż program jest uruchomiony jako admin. System Vista 32bit.Prosze o pomoc !!! z góry dziękuję. Pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200916 l Huh.... polybosta mam w pracy na xp64, w domu na viscie32 i jeszcze takiego errora nie widzialem.
Napisano 3 Luty 200916 l Witam. Mam dokładnie ten sam problem, czy znalazłeś może już rozwiązanie jak poradzic sobie z tym błędem? Pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200916 l probowales wylaczyc kontrole konta uzytkownika http://www.pctips.pl/news/108289/Windows.Vista.i.Kontrola.konta.uzytkownika.administratora.zmiana.ustawien.html ?
Napisano 7 Luty 200916 l Przeciez tam jest wyraznie napisane ze trzeba uruchomic 3ds w trybie administratora. Klikasz prawym na plik exe/skrot 3ds i wybierasz uruchaom jako administrator. Trzeba tak zrobic tylko raz, przy instalacji, pozniej taka operacja nie bedzie wymagana. Powinno dzialac :)
Napisano 12 Luty 200916 l Autor umiem czytac i zrobiłem tak jak piszesz uruchomiłem jako admin ale nic nie pomogło :/ z kontrolą tez próbowąłem