LukaszD Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Witam, Zniknely mi strzalki, ktore pojawiaja sie przy transformacji wybranego obiektu - move, rotate, scale itd. Ciezko mi sie bez nich pracuje - pomozcie prosze bo reinstall maxa nic nie dal. Z gory dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 prosze bo reinstall maxa nic nie dal lol :D Znam latwiejszy sposob. Wcisnij x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 a na przyszłość odwiedź dział FAQ: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszD Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 Znam latwiejszy sposob. Wcisnij x Glupio wyszlo.... :D Dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 hehe to pytanie stało się chyba już tak "kultowe" jak "Dzień Dobry! Zastałem Jolkę?" strzelam, że następne będzie czemu taka marna jakość jpgów referencyjnych w viewportach przy modelowaniu "swojego pokoju" albo Audi :D myślę że (baczność) Adek (spocznij) powinien dodac subforum do działu 3dmax o tytule - znikające strzałki (nazwa brak gizma transformacji nie byłaby zbyt czytelna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 zdeno: jest już coś takiego: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=4041 dział FAQ, ale nikomu nie chce się tam zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 zdeno: to jest na max3d od lat, podobnie z blueprintami. Ale z jakiegos powodu ludzie wola wygrzebac twoje gg albo nawet maila i pisac z tymi problemami zamiast zajrzec do FAQ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 zmienic nazwe FAQ na TUTKI DLA POCZĄTKUJĄCYCh...niestety...nie kazdy wie ze FAQ oznacza to co oznacza!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi