emmilius Napisano 28 Maj 2015 Autor Share Napisano 28 Maj 2015 dwa widoczki i potrecior... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 8 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2015 kilka rzeczy... fast widoczek bejmaks stary koncept i coś nowego - z angielskim u mnie średnio więc jak coś proszę mnie poprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 10 Czerwiec 2015 Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ale się wyrobiłeś przez ten cały czas jak byłem nieaktywny. Woo tyle stron do obejrzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 bejmaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 27 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2015 nikodem - dzięki, ale dużo pracy mnie czeka choćby z landszaftami Beti - cieszę się że chociaż postaci w miarę wychodzą =] ...a tymczasem studiumy materialistyczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Antosiewicz Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Cześć, przejrzałam teczkę, niesamowity postęp od początku. Bardzo mi się podoba adult kids i widoczki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajktor Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Fajnie byłoby gdybyś miejscami uszczegółowił widoki, tak jak np. z robotem na polu. Dałbym mu trochę szczegółu na którym oko mogłoby się bardziej zatrzymać. Ogół brył i kompozycji mi się podoba. Może trochę więcej kontrastów, żeby prace nabrały głębi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi