witoldw Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Taki skromny wiz pokoju audio + video. Modele sofy i fotela nie moje. Z góry dziękuję za komenty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.b Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 (edited) Jak ci co siędzą na sofie i fotelu korzystają z telewizora? Co do technicznej strony wizualizacji, to podłoga jest całkiem niezła. Za to dobór kolorów fatalny. Wszystko zlewa się w jedną wielką...brązową... :) no kupę. No ale to już raczej kwestia gustu. :) Edited January 24, 2009 by d.b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neiraa Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Jakość strasznie słaba, o reszcie nie wspominam, bo mi sie po prostu zupełnie nie podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gientekwl Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 a mi się podoba, do poprawy sufit - nadaj jakieś drewno, wzbogać kontrast sceny :) Lihghting Ci fajnie wyszedł, popraw AA całej sceny i myślę, że będzie git. No i możesz się pobawić kadrowaniem ;) Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil.ochel Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 mocno średnie jak dla mnie :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nash23 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 szyba w stole jakoś mało przezroczysta chyba że tak miało być ale ogólnie daje rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts