Napisano 8 Marzec 200421 l I jeszcze jesli jestes zainteresowany to daj znac albo mi albo Frodo... badz na gg badz na u2u Pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200421 l hej - ja gdybym aktulnie nie robil gry - to bym byl baqrdzo zainteresowany - a tak... niestety
Napisano 8 Marzec 200421 l heh... Ale jakiej gry?? Rpg, fpp, rts czy jakiejś innej?? Bo to też ważne(przynajmniej dla programisty). W sumie raczej nie będe mmiał czasu i nie pomoge ale kto wie ;)
Napisano 9 Marzec 200421 l Ogolny projekt demka gry. Wiec tak, razem z Frodo ustalilismy ze gra bedzie toczona wylacznie w trybie multi player. Demko bedzie przedstawialo sie mniej wiecej tak: jeden z graczy umieszczony zostaje na jednym koncu korytarza a drugi na drugim koncu. Oboje maja bron. Na poczatku musza pokonac przeszkode, ktora czai sie na nich w pomieszczeniu korytarza, ta przeszkada moze byc babcia ze spluwą albo dziadek albo cos innego. Po pokonaniu przeszkody oboje ida w jednym kierunku i gdy spotkaja sie na arenie to zostaje oddcieta im droga ucieczki z tej areny np. spadaja kraty za ich plecami. Zaczynaja walczyc miedzy soba i ten ktory pierwszy zginie przegrywa a wygrany otrzymuje puchar albo glowe przegranego albo cos innego :]. Jesli ktos nie rozumie o co chodzi to zamieszczam maly szkic jakby to sie prezetowalo: P.S. Ci, ktorzy oddali glos w sondzie ze chca wspolpracowac jako grafik albo muzyk to niech dadza znac do mnie albo frodo. Bo niektorzy oddaja glos i nic nie mowia :) Oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich :) Pozdr,
Napisano 9 Marzec 200421 l Heh widze że to bedzie jakiś fpp :( A tak w ogóle będa jakieś opcje updatu postaci ?? Tzn jakieś levele itp itd bo jak nie to ja sie wypisuje :P