Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemka

Więc tak szykuję się do zakupu nowego LCD tabletu. I tak mam na oku Wacom Cintiq 21UX, ale ta cena...uh... zna kotos moze jeszcze jakies podobne tablety za mniejsza cene ? Z rozmiarów to minimum 20" szukam. :)

Heja

After all kupilem 21 ux'a ale teraz mam problem bo cuz... brakuje mi slotu na 1 monitor:/ prubowalem 2x pcie grafiki (2 rózne) ale cos mobo siada albo sam nie wiem, zna ktos moze jeszcze jakies inne mozliwosci ? czy musze sie z 2 meczyc :/

Edytowane przez D4D4L

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Niezle Levus xD

Snooo wiem ze sa jest od apple i innych firm ale to nie znaczy ze sa dobre szukam rekomendacji :)

Napisano

Zalecam sprawdzic przed kupnem na zywca jak to jest na takim tablecie. Ja np. zauwazylem cos o czym bym nie pomyslal wczesniej. Otoz zaslanianie sobie reka opcji z rozwijanego menu. np w zbrushu.

Napisano

W takim razie możesz przejść się do jakiegoś salonu (np w Warszawie w złotych tarasach jest sklep z applami i wacomami) i zapytać czy jest możliwość przetestowania, o ile takie coś mają, lub mogą mieć.

Napisano
  • Autor

Hej, oj z tym będzie cięrzko :) ja teraz w uk jestem więc jak juz to tutaj będe się rozglądac :)