D4D4L Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 (edytowane) Siemka Więc tak szykuję się do zakupu nowego LCD tabletu. I tak mam na oku Wacom Cintiq 21UX, ale ta cena...uh... zna kotos moze jeszcze jakies podobne tablety za mniejsza cene ? Z rozmiarów to minimum 20" szukam. :) Heja After all kupilem 21 ux'a ale teraz mam problem bo cuz... brakuje mi slotu na 1 monitor:/ prubowalem 2x pcie grafiki (2 rózne) ale cos mobo siada albo sam nie wiem, zna ktos moze jeszcze jakies inne mozliwosci ? czy musze sie z 2 meczyc :/ Edytowane 9 Luty 2009 przez D4D4L
snooo Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 zadaj to pytanie wyszukiwarce (http://www.google.pl/) są tablety lcd za mniejszą cenę, może nawet trochę podobne. wziać nie wziąść
Levus Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 Jak przeraża Cię cena, to zrób to sam:D http://www.bongofish.co.uk/wacom/wacom_pt1.html 2
D4D4L Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Napisano 25 Styczeń 2009 Niezle Levus xD Snooo wiem ze sa jest od apple i innych firm ale to nie znaczy ze sa dobre szukam rekomendacji :)
Traitor Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 Zalecam sprawdzic przed kupnem na zywca jak to jest na takim tablecie. Ja np. zauwazylem cos o czym bym nie pomyslal wczesniej. Otoz zaslanianie sobie reka opcji z rozwijanego menu. np w zbrushu.
Levus Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 W takim razie możesz przejść się do jakiegoś salonu (np w Warszawie w złotych tarasach jest sklep z applami i wacomami) i zapytać czy jest możliwość przetestowania, o ile takie coś mają, lub mogą mieć.
D4D4L Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Napisano 26 Styczeń 2009 Hej, oj z tym będzie cięrzko :) ja teraz w uk jestem więc jak juz to tutaj będe się rozglądac :)
KLICEK Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 Otoz zaslanianie sobie reka opcji z rozwijanego menu. np w zbrushu. wszyscy na to narzekaja ;)
Rekomendowane odpowiedzi