Napisano 29 Styczeń 200916 l Witam wszystkich w kolejnej edycji minibitwy Arch$Viz Jako że największa ilość głosów padła na referkę nr.1 wybieram ją do nowej bitwy. Nie mam jakiś specjalnych wymagań co do modelu, textur itd.. Referka: Rzuty i inne ujęcia domku są tutaj: http://katsufumikubota.jp/ i poniżej:) Termin upływa w niedzielę 8 lutego 2009 o godzinie 20:00. Edytowane 3 Luty 200916 l przez Filip
Napisano 30 Styczeń 200916 l Może niech zdeklarują się osoby, które będą brały udział, żeby nie było takiego czegoś jak ostatnio.
Napisano 30 Styczeń 200916 l ja się deklaruję na 85% - o ile czas pozwoli. -------- edit ------------ ma ktoś rzuty tego domu? nie moge znaleźć na stronie podanej przez Filipa Edytowane 30 Styczeń 200916 l przez Loki
Napisano 30 Styczeń 200916 l dopisuje sie do listy PS rzuty i wiecej zdjec w Japonskiej wersji strony
Napisano 30 Styczeń 200916 l ta referka strasznie przypomina archexteriors everów. też czujecie tutaj ten ich klimat? @up - a nie lepiej ustawić sobie ładnie kamerę, a nie szukać jakiś głupich rzutów niepotrzebnych do jednego ujęcia?:)
Napisano 30 Styczeń 200916 l w sumie racja trosiek, ale przy okazji do własnego portfolio chcę sobie kilka innych ujęć tego wyrenderować.
Napisano 31 Styczeń 200916 l ja tez raczej spróbuje... co prawda chyba dopiero 8 bede mógł do tego wrócić ale początek juz mam Edytowane 31 Styczeń 200916 l przez mikodelini
Napisano 3 Luty 200916 l Autor Dodałem wyedytowane prze zemnie i tak słabe rzuty i inne ujęcia, może komuś sie przydadzą.
Napisano 4 Luty 200916 l Ta bitwa w ogóle zyje? Bo jakoś nikt nic nie wspomina, nie pokazuje. No ciekawe ile będzie prac. Ja dziergam w wolnych chwilach, może zdążę.
Napisano 4 Luty 200916 l Pewnie większość zabierze się za to dopiero w piątek ;) Ja dzisiaj się za to dopiero wziąłem.
Napisano 4 Luty 200916 l ja wczoraj zaczalem :) nie wiem jak inni ale mam problemy z ustawieniem slonca, nie ma sie za bardzo do czego odniesc :/
Napisano 5 Luty 200916 l No to i ja pokaże cos aby nie było że sie obijam :) Pre błedów jest ale to juz jutro poprawie;
Napisano 7 Luty 200916 l dobra .. z mojej strony to koniec .. wiem że pewnie można by to zrobić lepiej ale czasu brak ... a i tak jak na minibitwe to poświeciłem temu zbyt dużo czasu . pozdr
Napisano 7 Luty 200916 l Autor Ładnie, ładnie ja się nie wyrobie no chyba ze nie macie nic przeciwko przeciągnięciu bitwy do poniedziałku:D.
Napisano 7 Luty 200916 l Mamy to wklejać tutaj czy można do FW? edit// : dobra, dałam to już do FW. Jak coś, to przeniosę. Edytowane 7 Luty 200916 l przez Neiraa
Napisano 7 Luty 200916 l Widze że po mału juz konczycie :) Ja postaram się dac pracke jutro bo musze ustawic światło jeszcze :/ i troche tekstury dopracowac.
Napisano 8 Luty 200916 l Ładnie, ładnie ja się nie wyrobie no chyba ze nie macie nic przeciwko przeciągnięciu bitwy do poniedziałku:D. Jak dla mnie spoko
Napisano 8 Luty 200916 l Ok ja juz kończe ta prace, nie mam juz siły na szukanie tego światła i ustawienie go ;/ Niestety praca wyglada tak jak wyglada i już w niej nic niepoprawiam. Mam nadzieje że jest chociaż w drobnym stopniu poprawna i że przez nieustawinie swiatła nie zostanie zdyskflafikowana :) Pozdrawiam ^^ Edytowane 9 Luty 200916 l przez WilL
Napisano 8 Luty 200916 l Autor Ja w poniedziałek dorzucę swoją wersje.Jak na razie widzę tylko 4 prace, czy ktoś może jescze walczy?
Napisano 8 Luty 200916 l ja niestety odpadam... brak czasu, malem przysiasc wczoraj i dzis ale nie wyszlo :/
Napisano 9 Luty 200916 l nieźle chlopaki ja wezme udzial w nastepnej bitwie o ile bedzie fajny ciekawy architektonicznie temat ten byl fajny niestety brak czasu. czekam na rendery do oceny:)
Napisano 9 Luty 200916 l Autor Zapraszam do głosowania: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=56702
Napisano 9 Luty 200916 l Oto moja wersja. Widzę, że już sonda działa więc w sumie nie trzeba tego dodawać. Umieszczam żeby nie było, że nie zrobiłem :)
Napisano 9 Luty 200916 l nieźle chlopaki ja wezme udzial w nastepnej bitwie o ile bedzie fajny ciekawy architektonicznie temat ten byl fajny niestety brak czasu. czekam na rendery do oceny:) dzięki stary! :/