Napisano 7 Luty 200916 l Witam wszystkich forumowiczów :D! Zamieszczam tu swoją pierwszą pracę zrobioną na tablecie. Proszę o wyrozumiałość :) Edytowane 7 Luty 200916 l przez baxter
Napisano 7 Luty 200916 l Do każdego ćwiczenia będziesz zakładać temat? nie lepiej byłoby założyć teczkę?:)
Napisano 7 Luty 200916 l Proszę o wyrozumiałość :) Jaką tam wyrozumiałość, zbytnia skromność... Przekopiowałeś obrazek toczka w toczkę, oryginał na 99% był pod spodem na dolnej warstwie - a szczerze powiem, że ja bym na to nie wpadł w pierwszej pracy, moje gratulacje. Mocne wejście na forum.
Napisano 8 Luty 200916 l Nie ma co praca wypas :P A na serio to czy warto dla takiej pracki zakładac temat bo IMO praca która można wykonać w 3 minuty to chyba tylko test tabletu. Załóż teczke i tam zamieszczaj prace :) PS: Dzieki za przypomnienie bo sam też musze teczke założyc ^^ EDIT: noiprox no w 3 minuty mozna :P A to 30 minut to juz nie wiem skad mi się wzieło, pewnie myślałem o czyms innym :D Edytowane 8 Luty 200916 l przez WilL
Napisano 15 Luty 200916 l Przerób temat na teczkę i powrzucaj jakieś "swoje" prace. Pokaż nam na jakim jesteś poziomie, jak sobie radzisz z ołówkiem, dp, i z innymi mediami.