baxter Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów :D! Zamieszczam tu swoją pierwszą pracę zrobioną na tablecie. Proszę o wyrozumiałość :) Edytowane 7 Luty 2009 przez baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Brawo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 No to jedziemy.... Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 super, chętnie bym zobaczył też jakąś animację ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Do każdego ćwiczenia będziesz zakładać temat? nie lepiej byłoby założyć teczkę?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 wow świetne ile nad tym siedziałeś? robi wrażenie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Proszę o wyrozumiałość :) Jaką tam wyrozumiałość, zbytnia skromność... Przekopiowałeś obrazek toczka w toczkę, oryginał na 99% był pod spodem na dolnej warstwie - a szczerze powiem, że ja bym na to nie wpadł w pierwszej pracy, moje gratulacje. Mocne wejście na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Nie ma co praca wypas :P A na serio to czy warto dla takiej pracki zakładac temat bo IMO praca która można wykonać w 3 minuty to chyba tylko test tabletu. Załóż teczke i tam zamieszczaj prace :) PS: Dzieki za przypomnienie bo sam też musze teczke założyc ^^ EDIT: noiprox no w 3 minuty mozna :P A to 30 minut to juz nie wiem skad mi się wzieło, pewnie myślałem o czyms innym :D Edytowane 8 Luty 2009 przez WilL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Will - chyba 30sekund:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Przerób temat na teczkę i powrzucaj jakieś "swoje" prace. Pokaż nam na jakim jesteś poziomie, jak sobie radzisz z ołówkiem, dp, i z innymi mediami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi