sand Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 Nie wiem jak nazwać temat. Wrzuciłem do Web Art bo bliższe to grafice użytkowej niż dział 2D na forum. Taki telefon dziś zrobiłem. Nie jest identyczny bo nie znalazłem wymiarów i zdjęć dobrych. A i tak nie chodziło o odwzorowanie. Chory jestem więc w domu siedzę. Troszkę mniej niż 3h pracy mnie to kosztowało ale wyszło całkiem fajnie. Co sądzicie? Polecam wersję HIGH RES: http://naturedeviant.com/experimental/ipaq_big.jpg
torm Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 Wyszło całkiem nieźle. Przydałoby się jakieś ciekawsze tło, z różnorakimi swirlami ;) Robiłeś w PS na stylach czy wektory?
duck Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 jak dla mnie strasznie nie wyszły te przyciski po bokach. reszta jest ok, miejscami bardzo ładna. widziałem kiedyś rower zrobiony właśnie za pomocą wektorów i kombinacji ze stylami. mimo, że wyszło świetnie, imo chyba to trochę taka sztuka bez przyszłości. pozdrawiam
sand Napisano 9 Luty 2009 Autor Napisano 9 Luty 2009 torm - robilem w photoshopie. Style były ale głównie są warstwy na warstwie :) duck - przyciski po bokach wydaje mi się są ok jak do ilustracji. A czy sztuka bez przyszłości? Na pewno się przyda.
emmilius Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Przyciski po bokach mi się właśnie podobają. Torm -> racja, jakieś tło by się przydało może by mu nieco więcej głębi nadało.
Dr0cK Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Fajnie wyszedl, gratulacje za przeniesienie do Galerii 2D :)
Rekomendowane odpowiedzi