Napisano 8 Luty 200916 l Nie wiem jak nazwać temat. Wrzuciłem do Web Art bo bliższe to grafice użytkowej niż dział 2D na forum. Taki telefon dziś zrobiłem. Nie jest identyczny bo nie znalazłem wymiarów i zdjęć dobrych. A i tak nie chodziło o odwzorowanie. Chory jestem więc w domu siedzę. Troszkę mniej niż 3h pracy mnie to kosztowało ale wyszło całkiem fajnie. Co sądzicie? Polecam wersję HIGH RES: http://naturedeviant.com/experimental/ipaq_big.jpg
Napisano 8 Luty 200916 l Wyszło całkiem nieźle. Przydałoby się jakieś ciekawsze tło, z różnorakimi swirlami ;) Robiłeś w PS na stylach czy wektory?
Napisano 9 Luty 200916 l jak dla mnie strasznie nie wyszły te przyciski po bokach. reszta jest ok, miejscami bardzo ładna. widziałem kiedyś rower zrobiony właśnie za pomocą wektorów i kombinacji ze stylami. mimo, że wyszło świetnie, imo chyba to trochę taka sztuka bez przyszłości. pozdrawiam
Napisano 9 Luty 200916 l Autor torm - robilem w photoshopie. Style były ale głównie są warstwy na warstwie :) duck - przyciski po bokach wydaje mi się są ok jak do ilustracji. A czy sztuka bez przyszłości? Na pewno się przyda.
Napisano 9 Luty 200916 l Przyciski po bokach mi się właśnie podobają. Torm -> racja, jakieś tło by się przydało może by mu nieco więcej głębi nadało.