(Ż)Aneta Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 ...wiecej grzechow nie pamietam... P.S. koniec kariery he... sprzedam tanio tablet;)
LISEK Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Wyglada jak jeden z politykow z rzadu polskiego.... tylko nie wiem ktory
Cpt.Obvious Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Jezu....świetne :) Ale burna i dodga sie nie pozbylas widze (albo z oczami cos mam :) ). Naprawde fajny rysuneczek
Pierzak Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 jabym widział siebie w dziecińcstwie. a tak serio to ładnie ci wyszło
Ufooox Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 no faktycznie ten doge i burn, bruche miekkie i chyba na wartswie color malowane ;) trzeba sie naumieć kożystać z tych okrąglych wyglada bardziej realistycznie. Ale rysuneczek spoko zęby to ma odrażające :D pozdro
little-ninja Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 (Z)anetka ... tablecika nie sprzedawaj, chyba ze chcesz oddac za darmo:D
(Ż)Aneta Napisano 10 Marzec 2004 Autor Napisano 10 Marzec 2004 hehe..fajosko:).. a bylam pewna ze bedziecie zdegustowani;)...
Paul_PL Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Hm....znowu to samo...jakoś nie robi to na mnie jakiegokolwiek wrażenia...ot ,taki tam (jak zwykle) hi-endowy rysunek..to zaczyna sie robić nudne..hmm...nie...to już jest nudne.
misiekhc Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 pewnie, gdyby nie taki natlok nudnych i zwyklych rysunkow to bys nam pokazal klase... ;) fajny bobas (z)aneto , powodzenia w dalszym tabletowaniu :D
dzudzu Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 eee tam, nie ma co wychwalać w niebogłosy ... po tym jak się napatrzyłem na pracki bigleba, tigera, czy odd\'a to mi się niestety gust wypaczył :( z tego co oglądałem w ołówku to potencjał (Z)Aneta na znacznie większy niż na razie w tableciku pokazuje; zapomnij o tym dodg\'u, wszystko jest rozmazane w połączeniu z tymi kolorami działa wręcz irytująco; zacznij działać tylko brush\'ami jak chłopaki mówią ... powodzonka :) p.s. a jak jeszcze raz zobaczę dodge\'a na twoim obrazku to chyba zbiorę najgorsze prace z tego forum i pozapycham ci skrzynkę e-mailową :)
biglebowsky Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 To ja bym tylko zasugerowal zeby mniej lokalnie traktowac kolor, sa tam jakies symptomy rozbijania barwy ale takie skromniutkie - odwazniej please.
(Ż)Aneta Napisano 12 Marzec 2004 Autor Napisano 12 Marzec 2004 ...wiem, wiem,...kolor to nie jest moja najmocniejsza strona:(... ...hi-endowy?co to za makaron?...
Toudajew Napisano 16 Marzec 2004 Napisano 16 Marzec 2004 No jak dla mnie to super :D Pracuj tak falej :D Pokaz jakies inne pracki :D
Rekomendowane odpowiedzi