Napisano 10 Marzec 200421 l ...wiecej grzechow nie pamietam... P.S. koniec kariery he... sprzedam tanio tablet;)
Napisano 10 Marzec 200421 l Jezu....świetne :) Ale burna i dodga sie nie pozbylas widze (albo z oczami cos mam :) ). Naprawde fajny rysuneczek
Napisano 10 Marzec 200421 l no faktycznie ten doge i burn, bruche miekkie i chyba na wartswie color malowane ;) trzeba sie naumieć kożystać z tych okrąglych wyglada bardziej realistycznie. Ale rysuneczek spoko zęby to ma odrażające :D pozdro
Napisano 11 Marzec 200420 l Hm....znowu to samo...jakoś nie robi to na mnie jakiegokolwiek wrażenia...ot ,taki tam (jak zwykle) hi-endowy rysunek..to zaczyna sie robić nudne..hmm...nie...to już jest nudne.
Napisano 11 Marzec 200420 l pewnie, gdyby nie taki natlok nudnych i zwyklych rysunkow to bys nam pokazal klase... ;) fajny bobas (z)aneto , powodzenia w dalszym tabletowaniu :D
Napisano 11 Marzec 200420 l eee tam, nie ma co wychwalać w niebogłosy ... po tym jak się napatrzyłem na pracki bigleba, tigera, czy odd\'a to mi się niestety gust wypaczył :( z tego co oglądałem w ołówku to potencjał (Z)Aneta na znacznie większy niż na razie w tableciku pokazuje; zapomnij o tym dodg\'u, wszystko jest rozmazane w połączeniu z tymi kolorami działa wręcz irytująco; zacznij działać tylko brush\'ami jak chłopaki mówią ... powodzonka :) p.s. a jak jeszcze raz zobaczę dodge\'a na twoim obrazku to chyba zbiorę najgorsze prace z tego forum i pozapycham ci skrzynkę e-mailową :)
Napisano 11 Marzec 200420 l To ja bym tylko zasugerowal zeby mniej lokalnie traktowac kolor, sa tam jakies symptomy rozbijania barwy ale takie skromniutkie - odwazniej please.
Napisano 12 Marzec 200420 l Autor ...wiem, wiem,...kolor to nie jest moja najmocniejsza strona:(... ...hi-endowy?co to za makaron?...
Napisano 16 Marzec 200420 l No jak dla mnie to super :D Pracuj tak falej :D Pokaz jakies inne pracki :D