kellyq Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Hmmmm.... lepiej nie dam rady zrenderować..... noob jeszcze jestem, może jak bym w maksie nad materiałami zapanował to by to trochę inaczej wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 rzeczywiście te szejdery to jakoś sztucznie wyglądają. Ale model fajny ja bym tam popracował jeszcze. Nie wiem, przerób jakieś tutoriale o renderingu studyjnym czy coś takiego. Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 No niestety model nie jest też za ładny; powykrzywiane owiewki, odstępstwa od oryginału, "plastelinowe" elementy zawieszenia i ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Jesteś pewny co do sidewalla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Model wygląda dość kanciasto, odbicia w lakierze są bardzo poszarpane. Światła wyszły dziwnie (zwłaszcza migacze), materiały również nieciekawe, szczególnie plastiki i lakier. Chrom mi się podoba. Ja bym jeszcze nad nim posiedział troszkę:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 fajna siatka ale model miejscami krzywy model wymaga dopracowania, brakuje w nim ostrych krawędzi bo wygląda trochę jak z plasteliny, render tez raczej słaby poza przednią felga i hamulcem reszta do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Model nawet nawet, ale materiały, szczególnie "świateł bocznych"... jedyne co mi się podoba to przednie koło pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 no calkiem niczego sobie motorek jak i redner detali sie nie czepiam skoro mowisz ze noobem jestes :] tak czy sieka niezła robota pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi