Napisano 14 Luty 200916 l Hmmmm.... lepiej nie dam rady zrenderować..... noob jeszcze jestem, może jak bym w maksie nad materiałami zapanował to by to trochę inaczej wyglądało
Napisano 15 Luty 200916 l rzeczywiście te szejdery to jakoś sztucznie wyglądają. Ale model fajny ja bym tam popracował jeszcze. Nie wiem, przerób jakieś tutoriale o renderingu studyjnym czy coś takiego. Pozdro ;)
Napisano 15 Luty 200916 l No niestety model nie jest też za ładny; powykrzywiane owiewki, odstępstwa od oryginału, "plastelinowe" elementy zawieszenia i ramy.
Napisano 16 Luty 200916 l Model wygląda dość kanciasto, odbicia w lakierze są bardzo poszarpane. Światła wyszły dziwnie (zwłaszcza migacze), materiały również nieciekawe, szczególnie plastiki i lakier. Chrom mi się podoba. Ja bym jeszcze nad nim posiedział troszkę:) Pozdrawiam
Napisano 17 Luty 200916 l fajna siatka ale model miejscami krzywy model wymaga dopracowania, brakuje w nim ostrych krawędzi bo wygląda trochę jak z plasteliny, render tez raczej słaby poza przednią felga i hamulcem reszta do poprawy
Napisano 17 Luty 200916 l Model nawet nawet, ale materiały, szczególnie "świateł bocznych"... jedyne co mi się podoba to przednie koło pozdro
Napisano 17 Luty 200916 l no calkiem niczego sobie motorek jak i redner detali sie nie czepiam skoro mowisz ze noobem jestes :] tak czy sieka niezła robota pozdro