ortheza Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 (edytowane) FINAL ------------------------------------------------- Taki przed chwila mi pomysl szczelil do glowy. Edytowane 27 Luty 2009 przez ortheza
Proto Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Drugi zdecydowanie lepszy, zeby nie rzec genialny :). Czuc jak goruje nad armia (wielka lapa na pierwszym planie), czuc, ze niesie za soba mrok i zniszczenie, wreszcie mimo rozmiarow, poprzez swoja odmiennosc sprawia wrazenie bytu eterycznego czyli jak najbardziej wpisuje sie w temat.
Urbanboogie Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Nooo, to drugie toto super! Okolice glowy tylko jakby troche nieczytelne. Ogolnie swietny klimat i kolory! :) Chyba najbardziej mi sie podoba na razie :) Super wpisuje sie w temat, bo naprawde czuc ten roz******* ktory ze soba niesie pan D. W. Nie jestem pewien czy perspektywy nie mozna by bylo u niego poprawic delikatnie.
Rembik Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Jakby nie patrzeć ilustracja nieźle się zapowiada.
Urbanboogie Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Chocby to nawet nie byl koncept i w ogole nie zakwalifikowal sie do sondy, to orthezie udalo sie stworzyc swietny rysunek, co wydaje mi sie o wiele wazniejsze patrzac z szerszej perspektywy ;) Temat czelendzu jest fajna inspiracja i tyle. Co innego gdyby sie tu jakies pieniadze dalo wygrac! :D
ortheza Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 bez dymu jak bez reki :-) cala postac bez efektow specjalnych:
ortheza Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 no i koniec, final w pierwszym poscie, braklo czasu na wypieszczenie :]
MadHatter Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Moim zdaniem ta praca powinna wygrac. Jako jedyna pokazuje ducha wojny jako cos potężnego, ludzkiego ale i demonicznego. Duchem wojny ,wedlug mnie, nie jest jakis tam ludek z mieczami (to raczej duch walki) jak w innych pracach. Wojna jest potezna, masakryczna, globalna, okrutna, zla, jak walec z napedem rakietowym, porywajaca tysiace ludzi, napedzana szczytnymi ideami ale kierujaca sie najnizszymi instynktami i taki tez powinien byc jej duch. Brawo za wyczucie klimatu i filozoficznego aspektu tematu.
Rekomendowane odpowiedzi