Napisano 19 Luty 200916 l Chciałem obejrzeć ich stronę i tego reela którego tu postowali jakiś czas temu, ale ich strona jest w przebudowie. Pamiętam że mieli podobno sporo ambitnych projektów przed sobą, ale nic o nich nie słychać. Czy ktoś coś wie na ich temat?
Napisano 19 Luty 200916 l a ci co wiedzą i tak nie powiedzą? tego nikt nie wie :) jak w google wpiszesz human ark to 4 pozycja od gory i masz real'a http://www.fwatheater.com/#video/vfx/162/human-ark-showreel.html
Napisano 19 Luty 200916 l hmm nie wiem co moge napisac a czego nie :) najlepiej poczekac na Symka. To oczym moge napisac to tyle ze starego zespolu zostaly dwie osoby ja i kreska;) w firmie pracuje 13 osob o ile dobrze pamietam , ja jestem najslabszym ogniwem i musze z tym zyc
Napisano 19 Luty 200916 l tak to prawda, Klicek jest najslabszym ogniwem i musi z tym zyc ;):P poza tym jest ok, i mamy wlasna gwiazde smierci, lepsza jak oryginalna bo bardziej nadeta i z wieksza sila razenie ;)
Napisano 19 Luty 200916 l smiechem zartem, tez mnie ciekawi co tam sie dzieje, tak na powaznie jakbyscie jakies wieksze info napisali (symek moze?) to byloby fajnie, bo tak bez wyjasnienia stronka w budowie to nie ten teges :P pozdr, pionier.
Napisano 20 Luty 200916 l Studio ma sie dobrze, dzieki wszystkim za troske. Pracujemy, rozwijamy sie i niedlugo damy znac, co sie u nas dzieje. ( Strona www pojawi sie w swoim czasie, nie jest to w koncu najwazniejszy punkt programu ;) ) pozdr., skk.
Napisano 20 Luty 200916 l Witam! Jako oficjalny szpieg Szoguna (nie mylić z Shogunem3D) odnosząc się do wypowiedzi kolegi Marcina brzmiącej: ja jestem najslabszym ogniwem i musze z tym zyc dementuję pogłoski jakoby Kazimiera Sz. (znana również jako "Prowadząca") pracowała w firmie Human-Ark. Dziękuję za uwagę Piotr Leruszyński
Napisano 21 Luty 200916 l Witam! Jako oficjalny szpieg Szoguna (nie mylić z Shogunem3D) odnosząc się do wypowiedzi kolegi Marcina brzmiącej: dementuję pogłoski jakoby Kazimiera Sz. (znana również jako "Prowadząca") pracowała w firmie Human-Ark. Dziękuję za uwagę Piotr Leruszyński Leru, a Ty coś wypiłeś, czy po prostu jesteś przepracowany?
Napisano 23 Luty 200916 l Autor Aha, no to dobrze że pomimo perturbacji działacie, bo liczyłem że zobaczę jakieś fajne reele i te projekty zapowiedziane, a nie tylko te reklamy jak z innych firm.