Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałem obejrzeć ich stronę i tego reela którego tu postowali jakiś czas temu, ale ich strona jest w przebudowie.

Pamiętam że mieli podobno sporo ambitnych projektów przed sobą, ale nic o nich nie słychać. Czy ktoś coś wie na ich temat?

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak to prawda, Klicek jest najslabszym ogniwem i musi z tym zyc ;):P

poza tym jest ok, i mamy wlasna gwiazde smierci, lepsza jak oryginalna bo bardziej nadeta i z wieksza sila razenie ;)

Napisano

smiechem zartem, tez mnie ciekawi co tam sie dzieje, tak na powaznie jakbyscie jakies wieksze info napisali (symek moze?) to byloby fajnie, bo tak bez wyjasnienia stronka w budowie to nie ten teges :P

pozdr,

pionier.

Napisano

Studio ma sie dobrze, dzieki wszystkim za troske. Pracujemy, rozwijamy sie i niedlugo damy znac, co sie u nas dzieje. ( Strona www pojawi sie w swoim czasie, nie jest to w koncu najwazniejszy punkt programu ;) )

pozdr.,

skk.

Napisano

Witam!

Jako oficjalny szpieg Szoguna (nie mylić z Shogunem3D) odnosząc się do wypowiedzi kolegi Marcina brzmiącej:

ja jestem najslabszym ogniwem i musze z tym zyc

dementuję pogłoski jakoby Kazimiera Sz. (znana również jako "Prowadząca") pracowała w firmie Human-Ark.

Dziękuję za uwagę

Piotr Leruszyński

Napisano
Witam!

Jako oficjalny szpieg Szoguna (nie mylić z Shogunem3D) odnosząc się do wypowiedzi kolegi Marcina brzmiącej:

dementuję pogłoski jakoby Kazimiera Sz. (znana również jako "Prowadząca") pracowała w firmie Human-Ark.

Dziękuję za uwagę

Piotr Leruszyński

Leru, a Ty coś wypiłeś, czy po prostu jesteś przepracowany?

Napisano
  • Autor

Aha, no to dobrze że pomimo perturbacji działacie, bo liczyłem że zobaczę jakieś fajne reele i te projekty zapowiedziane, a nie tylko te reklamy jak z innych firm.