dziczyzna Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 Chciałem obejrzeć ich stronę i tego reela którego tu postowali jakiś czas temu, ale ich strona jest w przebudowie. Pamiętam że mieli podobno sporo ambitnych projektów przed sobą, ale nic o nich nie słychać. Czy ktoś coś wie na ich temat?
Shogun 3D Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 Zapytaj Klicka, Kreskę, Morbida, Marońskiego, SYmka. Oni tam pracują.
Shogun 3D Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 Mam info z września. Czyżbym przez pół roku coś przegapił?
dziczyzna Napisano 19 Luty 2009 Autor Napisano 19 Luty 2009 Aha, czyli nikt nic nie wie, a ci co wiedzą i tak nie powiedzą?
Johny Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 a ci co wiedzą i tak nie powiedzą? tego nikt nie wie :) jak w google wpiszesz human ark to 4 pozycja od gory i masz real'a http://www.fwatheater.com/#video/vfx/162/human-ark-showreel.html
KLICEK Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 hmm nie wiem co moge napisac a czego nie :) najlepiej poczekac na Symka. To oczym moge napisac to tyle ze starego zespolu zostaly dwie osoby ja i kreska;) w firmie pracuje 13 osob o ile dobrze pamietam , ja jestem najslabszym ogniwem i musze z tym zyc
Gość _Kreska_ Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 tak to prawda, Klicek jest najslabszym ogniwem i musi z tym zyc ;):P poza tym jest ok, i mamy wlasna gwiazde smierci, lepsza jak oryginalna bo bardziej nadeta i z wieksza sila razenie ;)
Pionier Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 smiechem zartem, tez mnie ciekawi co tam sie dzieje, tak na powaznie jakbyscie jakies wieksze info napisali (symek moze?) to byloby fajnie, bo tak bez wyjasnienia stronka w budowie to nie ten teges :P pozdr, pionier.
SYmek Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 Studio ma sie dobrze, dzieki wszystkim za troske. Pracujemy, rozwijamy sie i niedlugo damy znac, co sie u nas dzieje. ( Strona www pojawi sie w swoim czasie, nie jest to w koncu najwazniejszy punkt programu ;) ) pozdr., skk.
Leru Napisano 20 Luty 2009 Napisano 20 Luty 2009 Witam! Jako oficjalny szpieg Szoguna (nie mylić z Shogunem3D) odnosząc się do wypowiedzi kolegi Marcina brzmiącej: ja jestem najslabszym ogniwem i musze z tym zyc dementuję pogłoski jakoby Kazimiera Sz. (znana również jako "Prowadząca") pracowała w firmie Human-Ark. Dziękuję za uwagę Piotr Leruszyński
SYmek Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 Witam! Jako oficjalny szpieg Szoguna (nie mylić z Shogunem3D) odnosząc się do wypowiedzi kolegi Marcina brzmiącej: dementuję pogłoski jakoby Kazimiera Sz. (znana również jako "Prowadząca") pracowała w firmie Human-Ark. Dziękuję za uwagę Piotr Leruszyński Leru, a Ty coś wypiłeś, czy po prostu jesteś przepracowany?
tweety Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 Nie wiń chłopaka, on już tak ma. Leru wspieramy Cię.
dziczyzna Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 Aha, no to dobrze że pomimo perturbacji działacie, bo liczyłem że zobaczę jakieś fajne reele i te projekty zapowiedziane, a nie tylko te reklamy jak z innych firm.
Rekomendowane odpowiedzi