Napisano 20 Luty 200916 l jestem tutaj pierwszy raz wiec nie wiem czy uda mi sie zalozyc watek, ponizej moje wypociny
Napisano 20 Luty 200916 l Dużo się dzieje a mało efektownie. Jak dla mnie to wszystko jest kiepskie, chociaż na miniaturce wygląda obiecująco. Ogólnie, poniżej przeciętnego poziomu.
Napisano 20 Luty 200916 l Niema krawężnika i wszystko jest płaskie razem z asfaltem. Według mnie ta praca nadaje się do wipa :)
Napisano 20 Luty 200916 l wyglada jakbyś na box'a nalozył texture i miałoby to robić za tło, bardzo to widac po lewej stronie, tam gdzie jest flara. tlo za domkiem po lewej strasznie słabej jakosci no i te krzewy jakos plasko wygladaja
Napisano 20 Luty 200916 l Autor jak watek przekierowac do WIP'a ?? :/ Edytowane 20 Luty 200916 l przez muchoss
Napisano 20 Luty 200916 l jestem tutaj pierwszy raz wiec nie wiem czy uda mi sie zalozyc watek, ponizej moje wypociny zapomniałeś dodać, że modelujesz od tygodnia, wtedy by tak nie bolało ;)
Napisano 21 Luty 200916 l jak na pierwsze wypociny nie jest zle ! tylko jaki to soft jaki czas renderu :] mzoe siateczke.... jak sobie przypomnie swoje pierwsze zetkniecie z 3d to nie chial bys na to patrzec pozzdrawiam