Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm, nowe funkcje nie powaliły mnie na kolana ale są ciekawe. Musiałbym ściągnąć trial i sprawdzić je w praktyce, ale pewnie upgrade nastąpi u mnie w wersji 12 a może i nawet 13 :P Mimo wszystko miło by było zobaczyć przegląd nowej wersji na max3d.pl tak jak to było w przypadku Ps CS4. Jak zwykle u Corela ciężko znaleźć konkrety o nowych funkcjach na ich stronie.

Napisano

Miło, że zrobili W KOŃCU resizeable mixer palette, chociaż mogli o tym pomyśleć duuużo wcześniej. Fajnie też wygląda free transform a la PS. Więcej się okaże po ściągnięciu triala...

Ciekawe, czy nadal pojawiają się artefakty przy przesuwaniu/obracaniu (co jest dość śmieszne przy sofcie za taką kasę).

Napisano

Co tam artefakty Painter wywala mi się średnio 2 razy podczas sesji to jest śmieszne :D (dlatego nie używam transformacji to chyba najbardziej zabugowany element, brushe jeszcze mi się nie wywaliły). Painter jest dobry do rysunku i malarstwa, ale jeśli się chce poprawić kompozycje czy kolory radze zapisać do PSD i wrzucić do Psa czy Gimpa, nie tylko dlatego, że dadzą większe możliwości, tylko nie będzie się traciło czasu na ciągłe włączanie Paintera od nowa :D po tym jak się wywali. O dziwo dalej lubię ten soft.

Jeśli w 11 dalej będą problemy ze stabilnością to padne ze śmiechu :D

Napisano

Dla mnie równie dobry i duuużo tańszy jest artrage - w dodatku o niebo stabilniejszy :) Jak się dorzuci jeszcze opencanvas, to naprawdę niewiele brakuje.