adek Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 2 marca 2009 r. rozpocznie się organizowany przez firmę Lenovo konkurs graficzny „Ideas Everywhere”. Konkurs jest skierowany do studentów uczelni wyższych uczących się głównie na wydziałach informatyki oraz grafiki, jednakże będą mogli wziąć w nim udział także studenci innych kierunków, dowolnego typu studiów. Konkurs zostanie przeprowadzony we współpracy z wybranymi uczelniami w pięciu miastach Polski: Warszawie, Krakowie, Łodzi, Poznaniu oraz we Wrocławiu będącymi „Uczelniami Partnerskimi”. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=526
cucsoniuss Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 http://www.idweaseverywhere.pl/ błąd w linku do strony konkursu
trosiek Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 czemu tylko dla studentów? ;/ nie ma żadnych konkursów graficznych dla chociażby liceum... chyba że ja o czymś nie wiem
kannu Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 serwus :) no super. szkoda ze nie tylko dla liceum kolejowego. A niby dlazego nie dla studentow ASP ? kazdy moze sobie zrobic konkurs na jaki ma ochote. mozna ogranicazyc udzial tylko do zezowatych brunetow w wieku 36 lat , ze znakiem koziorozca. Takie ich prawo. Tylko po co ? pozdrawiam i zycze powozenia :)
SYmek Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 mozna ogranicazyc udzial tylko do zezowatych brunetow w wieku 36 lat , ze znakiem koziorozca. A co, miałbyś szanse na podium? ;) pozdr., skk. PS ja niestety jestem waga, reszta sie mniej wiecej zgadza
CzAk1 Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Hmmm....Lapka...w najgorszym wypadku tablecik...Hmmm...czemu nie w sumie o_O
image.nation Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Ale wyzysk... nie bede komentowal tego tematu :) Zapytajcie ile to kosztuje w dobrej agencji kreatywnej i porownajcie co oni oferuja :) i wcale prestizu wam nie przybedzie. Mogli chociaz dac Wacoma... afff
image.nation Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Ale wyzysk... nie bede komentowal tego tematu :) Zapytajcie ile to kosztuje w dobrej agencji kreatywnej i porownajcie co oni oferuja :) i wcale prestizu wam nie przybedzie. Mogli chociaz dac Wacoma... afff
Temporal Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Heh i znowu narzekacie tak jakby to bylo przymusowe.
image.nation Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Bo to nie jest konkurs :) tylko darmowe wyciaganie projektow od studentow. Takie parktyki w wielu krajach sa zabronione :) Mogli by sie bardziej postarac. nie wierze ze szanujaca sie firma nie ma budzetow na takie akcje.
CzAk1 Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Takie parktyki w wielu krajach sa zabronione :) W jakich?...bo ja mam wrażenie, że to można spotkać wszędzie...
piotrekt186 Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 przynajmniej taniej im za reklamę wychodzi...
image.nation Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Japonia, wiekszosc krajow skandynawii. tam na pewno. nagroda w konkursach musi byc relatywna do wlozonej pracy. Jak pracowalem dla Bjorka to podczas oglaszania konkursu komercyjnego musial byc rzecznoznawca zeby wycenic taki projekt. i zdaje sie byly widelki nagrod 20% od wartosci czy cos kolo tego.
Rekomendowane odpowiedzi