Napisano 9 Kwiecień 200420 l ale moim zdaniem kiepsko dziala na forum www.forum.tweak.pl jest to o wiele lepiej rozwiazane 1. link jest do aktualnie najnowszej odpowiedzi 2. nie dostaje sie paru powiadomien do jednego watku jezeli pare osob odpowiedzialo - jedno i nie wiecej dopoki sie nei dowiedzi watku chyba wiecie o co lata - a mi tych funkcji b brakuje pozdrawiam
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Autor no niestety ... to forum to po czesci przerobka projektu XMB. Powiadomienia dzialaja jak dzialaja ,a w tej chwili czasowo nie jestem w stanie aby je przerabiac. Natomiast mysle ,ze powiadomienie o kazdej odpowiedzi w watku jest dobre.
Napisano 9 Kwiecień 200420 l no mnie denerwuje np 10 powiadomien do jednego watku bo jest poprostu popularny - jak widac kazdego nie da sie zadowolic w 100% :)
Napisano 27 Maj 200420 l ehhh, mi od wczoraj znowu nie działa :( nic nie dostaje... EDIT już działa :)
Napisano 29 Maj 200420 l Autor Ja ciagle dostaje maile. Spytalem czy bylo cos zmienione na serwerze i odpowiedziano mi ,ze nie. Czasem opoznienie jest duzo bo serwer ma ich troche do wyslania.