dar810 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Witam mam dzwiny problem w 3ds max 2008 nie pojawia sie okno renderu po wlaczeniu pojawia sie ptaszek ze render jest wlaczony natomiast okna renderu nie widac (jak na zdjeciu) bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Pewnie jest poza obszarem monitora - poszukaj dokładnie na forum - jakiś tam plik trzeba skasować, żeby okno wróciło na pierwotne położenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 na script spot poszukaj. jest tam skrypt do resetowania pozycji okien. Przydatny do przechodzenia z dwóch na jeden monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar810 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 szukam caly czas ale jakos mi nie wychodzi scipt spot ? czyli w Max Script ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 dżizas... http://www.scriptspot.com/3ds-max/reset-windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar810 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 dzieki na tej stronie jest podany jakis skrypt ale co z nim zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 dżizas ^ 2... usage : simple drag into your viewport. czytać w szkole uczyli ? i angielskiego też, co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar810 Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 sorry alr uzycie prostego w przeszukania czy cos wtym rodzaju w twoim viwporcie i co mi to daje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abell Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) Ja pracuje na laptopie. I często tak mam że nie widzę części ikon po prawej stronie /mam max'a 9/. Najedz na pasek z ikonami, pomiędzy 2 ikony i pojawi Ci się łapka i kliknij i przesuń normalnie w lewo... wtedy schowaj Ci się ikony po lewej a pokażą po prawej. Pewnie masz za małą rozdzielczość jeżeli ją zwiększysz to problem zniknie... miałem tak kiedyś. Albo podpiąłeś kiedyś 2 monitor i max ma to w pamięci.... pożycz od kogoś na 10 min. powinno pomoc Edytowane 5 Marzec 2009 przez Abell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar810 Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 Dzieki wszystkim za pomoc juz mialem dosyc odinstalowalem i zainstalowalem od nowa maxa pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi