Napisano 4 Marzec 200916 l Witam mam dzwiny problem w 3ds max 2008 nie pojawia sie okno renderu po wlaczeniu pojawia sie ptaszek ze render jest wlaczony natomiast okna renderu nie widac (jak na zdjeciu) bardzo prosze o pomoc
Napisano 4 Marzec 200916 l Pewnie jest poza obszarem monitora - poszukaj dokładnie na forum - jakiś tam plik trzeba skasować, żeby okno wróciło na pierwotne położenie.
Napisano 4 Marzec 200916 l na script spot poszukaj. jest tam skrypt do resetowania pozycji okien. Przydatny do przechodzenia z dwóch na jeden monitor
Napisano 4 Marzec 200916 l Autor szukam caly czas ale jakos mi nie wychodzi scipt spot ? czyli w Max Script ?
Napisano 4 Marzec 200916 l Autor dzieki na tej stronie jest podany jakis skrypt ale co z nim zrobic ?
Napisano 4 Marzec 200916 l dżizas ^ 2... Cytat usage : simple drag into your viewport. czytać w szkole uczyli ? i angielskiego też, co nie ?
Napisano 5 Marzec 200916 l Autor sorry alr uzycie prostego w przeszukania czy cos wtym rodzaju w twoim viwporcie i co mi to daje ?
Napisano 5 Marzec 200916 l Ja pracuje na laptopie. I często tak mam że nie widzę części ikon po prawej stronie /mam max'a 9/. Najedz na pasek z ikonami, pomiędzy 2 ikony i pojawi Ci się łapka i kliknij i przesuń normalnie w lewo... wtedy schowaj Ci się ikony po lewej a pokażą po prawej. Pewnie masz za małą rozdzielczość jeżeli ją zwiększysz to problem zniknie... miałem tak kiedyś. Albo podpiąłeś kiedyś 2 monitor i max ma to w pamięci.... pożycz od kogoś na 10 min. powinno pomoc Edytowane 5 Marzec 200916 l przez Abell
Napisano 5 Marzec 200916 l Autor Dzieki wszystkim za pomoc juz mialem dosyc odinstalowalem i zainstalowalem od nowa maxa pomoglo