Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

heh będzie cukierkowo ,troche mniej ,ale jednak :)

mental :)

brakuje jeszcze kontrastu ,może to ustawienia ekspozycji ...

dachj.th.jpg

przesunąłem troche światło

a najlepsze kolory to są tu :

13085723.th.jpg

pzdr

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 12,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na poprzednim renderku jakiś babol na dachu altanki wyskoczył. Chyba te dachówki przenikają przez belkę...albo mam problemy ze wzrokiem ;] Jeszcze sam materiał ścian do wymiany moim zdaniem. Zrób po prostu na nim niebieską farbę(taką cukierkowato niebieską jak na tej refce ;p).

Napisano
  • Autor

acha ok :P

jej robienie postaci to zostawiam na później:P chyba że wkleje wyciętego hehe ale prawa autorskie i takie tam ..wole nie..

test3vrl.th.jpg

daje rade?

Edytowane przez peterr

Napisano

Co Ty takiego wielkiego robisz, prawa autorskie :D przecież dla siebie, swoje hooby :P

Napisano

teraz to mamy takie czasy, że nawet parodie filmów typu podkład głosu, są usuwane z serwerów, bo naruszają prawa autorskie. poza tym co to za frajda wklejać nie swoją pracę? no i jak by to wyglądało taki wycięty ryjek? :)

Napisano

Eee Ryjek jest 2D a peterr zeżłobi go w 3d. To tak samo legalne jak postacie Disneya są przerysowywane przez dzieciaki - nic zdrożnego :D to nie jest nielegalne :P

Napisano
  • Autor

oj już czasu na więcej poprawek brakuje, chyba jest lepiej (czysty render)

test5copy.th.jpg

pzdr

Napisano

Dużo lepiej, tylko te białe elementy gubią geometrię i trawa nie przekonuje, ale ogóllnie +

Napisano

a czy ten ganek nie jest przypadkiem za jasny?? Tak jaskrawy się wydaje, wszystko ładnie tylko ten ganek mi się nie podoba :)

Napisano
  • Autor

jest jest niestety ,ale mam nadzieje że uda sie wydobyć coś z rendera w post pro..zaraz obj id sobie zrenderuje i poprawie co moge :) kamyczek lewitował ale już nie :P

pzdr

ps. troche mnie przestraszył widok -out of memory- crash ,na szczęście pare ustawień zmniejszyem i mental ruszył;/

Napisano
  • Autor

finalny na cgt ...i biegne na uczelnie;/

final600800.jpg

pozdro i dzięki za komentarze;)