Napisano 16 Kwiecień 200915 l Autor heh będzie cukierkowo ,troche mniej ,ale jednak :) mental :) brakuje jeszcze kontrastu ,może to ustawienia ekspozycji ... przesunąłem troche światło a najlepsze kolory to są tu : pzdr
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Na poprzednim renderku jakiś babol na dachu altanki wyskoczył. Chyba te dachówki przenikają przez belkę...albo mam problemy ze wzrokiem ;] Jeszcze sam materiał ścian do wymiany moim zdaniem. Zrób po prostu na nim niebieską farbę(taką cukierkowato niebieską jak na tej refce ;p).
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Autor acha ok :P jej robienie postaci to zostawiam na później:P chyba że wkleje wyciętego hehe ale prawa autorskie i takie tam ..wole nie.. daje rade? Edytowane 16 Kwiecień 200915 l przez peterr
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Co Ty takiego wielkiego robisz, prawa autorskie :D przecież dla siebie, swoje hooby :P
Napisano 17 Kwiecień 200915 l teraz to mamy takie czasy, że nawet parodie filmów typu podkład głosu, są usuwane z serwerów, bo naruszają prawa autorskie. poza tym co to za frajda wklejać nie swoją pracę? no i jak by to wyglądało taki wycięty ryjek? :)
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Eee Ryjek jest 2D a peterr zeżłobi go w 3d. To tak samo legalne jak postacie Disneya są przerysowywane przez dzieciaki - nic zdrożnego :D to nie jest nielegalne :P
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Autor oj już czasu na więcej poprawek brakuje, chyba jest lepiej (czysty render) pzdr
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Dużo lepiej, tylko te białe elementy gubią geometrię i trawa nie przekonuje, ale ogóllnie +
Napisano 17 Kwiecień 200915 l a czy ten ganek nie jest przypadkiem za jasny?? Tak jaskrawy się wydaje, wszystko ładnie tylko ten ganek mi się nie podoba :)
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Autor jest jest niestety ,ale mam nadzieje że uda sie wydobyć coś z rendera w post pro..zaraz obj id sobie zrenderuje i poprawie co moge :) kamyczek lewitował ale już nie :P pzdr ps. troche mnie przestraszył widok -out of memory- crash ,na szczęście pare ustawień zmniejszyem i mental ruszył;/
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Autor finalny na cgt ...i biegne na uczelnie;/ pozdro i dzięki za komentarze;)