peterr Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 heh będzie cukierkowo ,troche mniej ,ale jednak :) mental :) brakuje jeszcze kontrastu ,może to ustawienia ekspozycji ... przesunąłem troche światło a najlepsze kolory to są tu : pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Proszę zrób Ryjka!! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Na poprzednim renderku jakiś babol na dachu altanki wyskoczył. Chyba te dachówki przenikają przez belkę...albo mam problemy ze wzrokiem ;] Jeszcze sam materiał ścian do wymiany moim zdaniem. Zrób po prostu na nim niebieską farbę(taką cukierkowato niebieską jak na tej refce ;p). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 (edytowane) acha ok :P jej robienie postaci to zostawiam na później:P chyba że wkleje wyciętego hehe ale prawa autorskie i takie tam ..wole nie.. daje rade? Edytowane 16 Kwiecień 2009 przez peterr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Co Ty takiego wielkiego robisz, prawa autorskie :D przecież dla siebie, swoje hooby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 teraz to mamy takie czasy, że nawet parodie filmów typu podkład głosu, są usuwane z serwerów, bo naruszają prawa autorskie. poza tym co to za frajda wklejać nie swoją pracę? no i jak by to wyglądało taki wycięty ryjek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Eee Ryjek jest 2D a peterr zeżłobi go w 3d. To tak samo legalne jak postacie Disneya są przerysowywane przez dzieciaki - nic zdrożnego :D to nie jest nielegalne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 oj już czasu na więcej poprawek brakuje, chyba jest lepiej (czysty render) pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Dużo lepiej, tylko te białe elementy gubią geometrię i trawa nie przekonuje, ale ogóllnie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 a czy ten ganek nie jest przypadkiem za jasny?? Tak jaskrawy się wydaje, wszystko ładnie tylko ten ganek mi się nie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 jest jest niestety ,ale mam nadzieje że uda sie wydobyć coś z rendera w post pro..zaraz obj id sobie zrenderuje i poprawie co moge :) kamyczek lewitował ale już nie :P pzdr ps. troche mnie przestraszył widok -out of memory- crash ,na szczęście pare ustawień zmniejszyem i mental ruszył;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2009 finalny na cgt ...i biegne na uczelnie;/ pozdro i dzięki za komentarze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi