Rembik Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 (edytowane) Witam, wystartuję znów, ponieważ jak na razie to forum mobilizuje mnie do jakiejkolwiek pracy rysunkowej (patrz mój opis niżej :D). Szybki szkic do zgłoszenia. Edytowane 12 Marzec 2009 przez Rembik
Rembik Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Cicho sza... kolejny up... czas iść zjeść coś, pozdrawiam!
dzudzu Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 ciekawy z pyska nie powiem; tylko nie odpuszczaj otoczenia...
kamil.ochel Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 i niech troszke bardziej przypomina miasto :) fajne kolorki jak narazie
Urbanboogie Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 To jest miasto wiewiórek ;P Ciekawe detale i kolory kory zaczynaja sie pojawiac!
atheg Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Superowy jest. Podoba mi sie okrutnie, tylko zupelnie przestal miec ten drzewiak cokolwiek wspolnego z miastem...
maciekG Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 alez sie czepiacie...wiecie ile tam moze mieszkac robali i ptactwa :) ? bardzo mi sie podoba jak jest malowany pien..konary etc..dziegraj dalej :p
Rembik Napisano 12 Marzec 2009 Autor Napisano 12 Marzec 2009 Oj dzięki wielkie, co do tła to nie wiem bo to Concept w sumie, ale jeszcze to przemyślę... co do miasta to spokojnie będzie, tylko włączyło się moje czepialstwo i "studiuję" możliwości przyczepienia domków do gałęzi, ale pomysł już jest, przyleciał z pomocą mały ptaszek ;)
miriam Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 znaczy budki będziesz montował :D, w sumie również ciekawe podejście do tematu. Makro Świat ;), aczkolwiek osobiście dał bym mu mniej zabawny wyraz twarzy, w końcu sporo na sobie będzie dźwigał. Powodzenia //Pozdr.
Urbanboogie Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Wg. mnie wyraz twarzy jest raczej glupkowaty niz zabawny - i w sumie bardzo tu pasuje, bo gdyby to drzewo bylo rozsadne, to by sie nie dalo wrobic w noszenie jakichs domkow :P
Ros1 Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 Fajnie rysowane to ostatnie. Ale przydało by się trochę elementów pokazujących, że to jest miasto, bo na razie wygląda bardziej jak zwykłe maszerujące drzewo, hehe ;)
Rembik Napisano 3 Kwiecień 2009 Autor Napisano 3 Kwiecień 2009 Niestety sprzęt odmówił posłuszeństwa, PS zawieszał mi się za często, a że zapisywanie wylatuje mi z głowy to znów nawet raz godzina w plecy, w sumie to nie wiem jak wiele czasu poszło w niepamięć... ale jak to mówią, co nie zabije to wzmocni, może format komputera coś pomoże, bo pamięta jeszcze czasy Napoleona pewnie ;), to ile na koniec udało mi się zrobić... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi