Napisano 11 Marzec 200916 l Witam, wystartuję znów, ponieważ jak na razie to forum mobilizuje mnie do jakiejkolwiek pracy rysunkowej (patrz mój opis niżej :D). Szybki szkic do zgłoszenia. Edytowane 12 Marzec 200916 l przez Rembik
Napisano 12 Marzec 200916 l To jest miasto wiewiórek ;P Ciekawe detale i kolory kory zaczynaja sie pojawiac!
Napisano 12 Marzec 200916 l Superowy jest. Podoba mi sie okrutnie, tylko zupelnie przestal miec ten drzewiak cokolwiek wspolnego z miastem...
Napisano 12 Marzec 200916 l alez sie czepiacie...wiecie ile tam moze mieszkac robali i ptactwa :) ? bardzo mi sie podoba jak jest malowany pien..konary etc..dziegraj dalej :p
Napisano 12 Marzec 200916 l Autor Oj dzięki wielkie, co do tła to nie wiem bo to Concept w sumie, ale jeszcze to przemyślę... co do miasta to spokojnie będzie, tylko włączyło się moje czepialstwo i "studiuję" możliwości przyczepienia domków do gałęzi, ale pomysł już jest, przyleciał z pomocą mały ptaszek ;)
Napisano 12 Marzec 200916 l znaczy budki będziesz montował :D, w sumie również ciekawe podejście do tematu. Makro Świat ;), aczkolwiek osobiście dał bym mu mniej zabawny wyraz twarzy, w końcu sporo na sobie będzie dźwigał. Powodzenia //Pozdr.
Napisano 13 Marzec 200916 l Wg. mnie wyraz twarzy jest raczej glupkowaty niz zabawny - i w sumie bardzo tu pasuje, bo gdyby to drzewo bylo rozsadne, to by sie nie dalo wrobic w noszenie jakichs domkow :P
Napisano 16 Marzec 200915 l Fajnie rysowane to ostatnie. Ale przydało by się trochę elementów pokazujących, że to jest miasto, bo na razie wygląda bardziej jak zwykłe maszerujące drzewo, hehe ;)
Napisano 3 Kwiecień 200915 l Autor Niestety sprzęt odmówił posłuszeństwa, PS zawieszał mi się za często, a że zapisywanie wylatuje mi z głowy to znów nawet raz godzina w plecy, w sumie to nie wiem jak wiele czasu poszło w niepamięć... ale jak to mówią, co nie zabije to wzmocni, może format komputera coś pomoże, bo pamięta jeszcze czasy Napoleona pewnie ;), to ile na koniec udało mi się zrobić... Pozdrawiam