sebx Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Witam wszystkich.Niedawno zacząlem prace w 3ds Max to moja pierwsza prawie ukończona praca ,Mam problem z dodaniem jakiegoś widoczku za oknem proszę o pomoc.Czekam na podpowiedzi i sugestie z Waszej strony, gdyż ciągle się uczę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 To ja już widze że to Mental :P Nie lepiej posiedziec jeszcze chwilę nad tą pracką? Nie wygląda na skończoną, a co do tego widoku to zrób plejna i nałóż teksturę tła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 witam na forum tak jak kolega wyżej "Nie lepiej posiedziec jeszcze chwilę nad tą pracką?" kilka box'ów i 10 spher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Rozświetlone nawet ok, jeśli chodzi o "materiały" i wystrój to kiepsko... nawet jeśli podłoga jest winylowa a nie drewniana możesz nadać jej taki materiał, zrób listwy, leprze lampki przemyśl układ mebli - sufitu bym nie robił zielonego... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi