Napisano 13 Marzec 200420 l Autor 3. twarze ocisniete w śniegu, potem invert... na pomysl wpalem w tramwaju...
Napisano 13 Marzec 200420 l pierwsze dwa ladne, takie old-schoolowe, ale ostatni hehe nie skomentuje :)
Napisano 13 Marzec 200420 l Autor :) dzieki bogu wiem ze ostatni jest ble... :) ale go wrzucilem i tak... sam niewiem czemu??
Napisano 13 Marzec 200420 l Zgadzm sie pierwsze dwa są jaknajbardziej ok. Co do reszty tez sie nie wypowiem :)
Napisano 13 Marzec 200420 l Bardzo podoba mi sie pierwszy.Ta kulka wygląda jakby świeciała ciemnścią.Naprawdę fajny efekt-szkoda tylko ,że troszkę mało czytelny ten rysunek.
Napisano 14 Marzec 200420 l pierwsze dwa? no ladne ale troche juz takich widzialem... twarze odcisniete w sniegu - bomba dla mnie! choc traktuje to bardziej jako szkic do pomyslu niz gotowa prace. pozostale dwa jakos mnie nie ruszaja (btw. popracuj nad typografia)
Napisano 14 Marzec 200420 l Autor kru: jezeli chodzi o twarze, to owszem jest to pomysl, zamierzam niedlugo, jezeli pogoda pozwoli zrobic wieksza pracke... zobaczymy, narazie czekam na śnieg :)