Mateusz Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 miałem kilka pomysłow... i tak to wyszlo... 1. antymateria ver.1
Mateusz Napisano 13 Marzec 2004 Autor Napisano 13 Marzec 2004 3. twarze ocisniete w śniegu, potem invert... na pomysl wpalem w tramwaju...
SansSerif Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 pierwsze dwa ladne, takie old-schoolowe, ale ostatni hehe nie skomentuje :)
Mateusz Napisano 13 Marzec 2004 Autor Napisano 13 Marzec 2004 :) dzieki bogu wiem ze ostatni jest ble... :) ale go wrzucilem i tak... sam niewiem czemu??
Cpt.Obvious Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Zgadzm sie pierwsze dwa są jaknajbardziej ok. Co do reszty tez sie nie wypowiem :)
Paul_PL Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Bardzo podoba mi sie pierwszy.Ta kulka wygląda jakby świeciała ciemnścią.Naprawdę fajny efekt-szkoda tylko ,że troszkę mało czytelny ten rysunek.
kru Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 pierwsze dwa? no ladne ale troche juz takich widzialem... twarze odcisniete w sniegu - bomba dla mnie! choc traktuje to bardziej jako szkic do pomyslu niz gotowa prace. pozostale dwa jakos mnie nie ruszaja (btw. popracuj nad typografia)
Mateusz Napisano 14 Marzec 2004 Autor Napisano 14 Marzec 2004 kru: jezeli chodzi o twarze, to owszem jest to pomysl, zamierzam niedlugo, jezeli pogoda pozwoli zrobic wieksza pracke... zobaczymy, narazie czekam na śnieg :)
Rekomendowane odpowiedzi