Bzyku Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 Nie wiem czy gdzies to juz tu bylo no ale :) http://www.brandsoftheworld.com/ Jest to swietna stronka z logo różnych marek w 99% wektrowe formaty .esp lub .ai. Dodatkowo w dziale link, tez spory zbiór link-ów do wielu stron o tej tematyce z jeszcze wiekszymi zbiorami :D.
dr Ug Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Ysz.. slowa \"logo\" sie nie odmienia. Ma taka sama forme w liczbie mnogiej, jak i pojedynczej ;P \"zbiór logo\" i \"swietna stronka z logo roznych marek\".
Bzyku Napisano 14 Marzec 2004 Autor Napisano 14 Marzec 2004 no ojczyzna polszczyzna. DruG moze powinienes uczyc ludzi naszego pieknego jezyka. ja juz czegos sie nauczylem TNX :)
Loozack Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 a w rzyciu !! zostaf, nieh siem muode pokolenje łóczy oiczyztego jenzyka :D
kozioo Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 hehe;) Ja tysh siem móżem połóczyć, ale ta stronka moze się bardzo przydać. Jeszcze jej nie znałem. Dzięki za cynk Bzyku;)
dr Ug Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Smiejcie sie dzieci, smiejcie. Zobaczymy jak bedziecie piszczec na maturce (tudziez na egzaminach do gimnazjum, hyhyhy) :P
Mateusz Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 Panie DruG niestrasz!! ale chyba ortografia niewiele punktow zzabiera na nowej maturze, na pogimnazjalnych praktycznie nic nieznaczyla.... :) chłe chłe... ale waRZna jest ;)
Rekomendowane odpowiedzi