Napisano 13 Marzec 200421 l Nie wiem czy gdzies to juz tu bylo no ale :) http://www.brandsoftheworld.com/ Jest to swietna stronka z logo różnych marek w 99% wektrowe formaty .esp lub .ai. Dodatkowo w dziale link, tez spory zbiór link-ów do wielu stron o tej tematyce z jeszcze wiekszymi zbiorami :D.
Napisano 14 Marzec 200421 l Ysz.. slowa \"logo\" sie nie odmienia. Ma taka sama forme w liczbie mnogiej, jak i pojedynczej ;P \"zbiór logo\" i \"swietna stronka z logo roznych marek\".
Napisano 14 Marzec 200421 l Autor no ojczyzna polszczyzna. DruG moze powinienes uczyc ludzi naszego pieknego jezyka. ja juz czegos sie nauczylem TNX :)
Napisano 14 Marzec 200421 l a w rzyciu !! zostaf, nieh siem muode pokolenje łóczy oiczyztego jenzyka :D
Napisano 14 Marzec 200421 l hehe;) Ja tysh siem móżem połóczyć, ale ta stronka moze się bardzo przydać. Jeszcze jej nie znałem. Dzięki za cynk Bzyku;)
Napisano 14 Marzec 200421 l Smiejcie sie dzieci, smiejcie. Zobaczymy jak bedziecie piszczec na maturce (tudziez na egzaminach do gimnazjum, hyhyhy) :P
Napisano 14 Marzec 200421 l Panie DruG niestrasz!! ale chyba ortografia niewiele punktow zzabiera na nowej maturze, na pogimnazjalnych praktycznie nic nieznaczyla.... :) chłe chłe... ale waRZna jest ;)