Vicious Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 Witam, mam taki problem: Kupiłem sobie nowego laptopa i ponieważ ma 4gb wrzuciłem Vistę 64 (sterów do niego na XP niet) i nie mogę uruchomić setupa od maxa (wyświetla się "setup.exe has stopped working"). Na moim drugim kopie na XP wszystko działa. To samo mam z setupem do Adobe CS4, obydwa setupy są chyba na tym samym jądrze. Reinstalowałem system, wrzuciłem SP1, .NET Framework, C++ Redistributable, Windows Installer, Flasha, Shockwave'a, Javę i nie wiem czego może jeszcze brakować. A i to samo dzieje się na Viście 32 i robię wszystko na świeżym systemie (sterowniki i to co powyżej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 A spróbuj prawym kliknąć i uruchom jako administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 No ja takie same problemmo mam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 Czasem trzeba setup uruchamiać z plików *.msi. To jest instaler microsoftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 Jako administrator też się nie da, a z plików .msi nie da się nic adobe'a zainstalować bo odsyła do setup :/ Max idzie, więc przynajmniej jeden problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 ech vista ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi