Napisano 20 Marzec 200916 l zapraszam do sciagniecia sceny w raz ze starym moim obiektem suchy render LW + zabawa w ps --> http://rapidshare.com/files/211270977/spiker.rar.html pozdrawiam Edytowane 9 Kwiecień 200915 l przez J|L
Napisano 24 Marzec 200916 l Czesc Na czym polega "challenges" :) Dobry, pomysl by uaktywnic Towarzystwo LW. Pozdrawiam Kuba
Napisano 24 Marzec 200916 l cała scena ze wszystkiem! dzięki J|L :] wszystko wygląda full pro, ale nie przesadziłeś z ilością materiałów? toż to tylko głośniki są a tam z 30 surface'ów jak nic :) no dobra nie marudzę @qbaqbamax3D - nie bardzo rozumiem Twój komentarz, możesz wyjaśnić o co chodzi? :confused:
Napisano 24 Marzec 200916 l Autor qba: na sciagnieciu i pobawieniu sie scena, obietkam, swiatlami :] i wklejeniu tu rezultatu :P ford: no cała cała nie ma co sie szczypac moze komuś sie przyda :] co do materiałow to czesto robie taki burdel ale w ostateczej wersji staram sie go usuwac... tym razem widocznie bylo inaczej :] pozatym w niektorych wasrtwach obiektu sa nieprzydatne dla sceny obiekty ktore tez maja swoje surface ale to nie usprawiedliwia ilosci :] co do trucia to uwielbiam jak mi sie cos wytyka po to jest krytyka :D pozdrawiam
Napisano 24 Marzec 200916 l Witajcie Ford Prefect: ostatnio intensywnie i "z ukrycia" przegladam roznego typu bitwy 3D w necie i stad to skojarzenie. mini, mini, :) lw local challenges WOW! :) J|L SUPER POMYSL!!! Chętnie sie pobawie, (tylko kieeedy :( POSTARAM SIE jak najszybciej!!! Pozdrawiam Qba P.S.: "studio box'a" rozumiem trzeba samemu wykreowac :) Edytowane 24 Marzec 200916 l przez qbaqbaMAX3D
Napisano 25 Marzec 200916 l Czesc Wam Wiec przesylam pierwsze efekty zabawy nad scena z glosnikami. [ATTACH]62246[/ATTACH] Pozdrawiam Qba
Napisano 28 Marzec 200916 l : ) calkiem przyjemna scena! ta ilosc materialow zapewne swiadczy o tym 'fullpro' ; ) / qbaqbaMAX3D - niezly pomysl : ) ktos musi to rozkrecic!
Napisano 30 Marzec 200916 l FordPrefect: w pierwszej fazie projektu miała TAM byc glebia ostrosci i jedynie widoczny pierwszy plan, no ale pozniej ooo tym zapomnialem ;) Poszedl bym dalej i do renderu dolaczyl swoja zmodyfikowana scene z obiektami, by Ci ,ktorzy wiedza wiecej powiedzieli co robie zle, a inni zobaczyli np. jak "tego" sie nie robi :) Ale na ten proceder musi wyrazic zgode J|L pomyslodawca tegoż watku!!! i autor sceny!!! :))) Bylo by fajnie gdyby w tym watku wzieli udzial, CZYNNY udzial nasi "MENTORZY" a nie tacy jak ja - cienko, cienko (przynajmniej) w swiecie 3D ;P Odrobinke to naiwne z mojej strony, ale mysle ze nie stanowimy dla siebie konkurencji i nie ma obaw ze jeden drugiego wygryzie jak to jest np. w max'sie. Jestesmy stosunkowo niszowa grupa ludzi, ktorzy moga dzieki wzajemnemu wsparciu i wymianie doświadczen na tym forum szybko rozwinac skrzydla i osiagnac w stosunkowo krotkim czasie POZIOM niedostepny na innych forach/softach. Gdyz brak tu slow "TAJEMNICA ZAWODOWA" lub "znajdz SE w necie", lub "bez angielskiego daleko nie zajedziesz". I tym podobnym... Dobra nikne, wychodzi mi z tego jakis KIBUC tudzież KOMUNA (fujj) Pozdrawiam :) Qba Edytowane 30 Marzec 200916 l przez qbaqbaMAX3D
Napisano 31 Marzec 200916 l Autor qbaqbaMAX3D bardzo fajne :] tylko tak jak ford wspomniał troszke niepotrzebnie obciełes z obu stron mogles np je zostawic i zarzucic jakiegos dofika ale to tylko moje zdanie takczy siak fajnie zobaczyc to co wisi u mnie na dzwiczkach od obudowy kompa od innego wtykacza f9 :] co do sceny to rob z nia co chcesz modyfikuj, przerabiaj :] byle bys jej nie sprzedawał terrorystą na dzikim zachodzie. peters thx, czekam az ty sie rozkrecisz :]co do surfejsów to ilosc materiałow skonsolidowana ze sztabem i wstawiona dla zmylenia przeciwnika :P PS ponizej scena z boxem http://rapidshare.com/files/215970368/spiker.zip.html pozdrawiam Edytowane 13 Maj 200915 l przez J|L