pastor44 Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 witam moglby mi ktos wytlumaczyc jak tworzy sie lightmapy w Mayce? znalazlem jednego tutka w necie ale cos mi nie wtchodzi ;/
Tomek Kosiorek Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 skoro nie wychodzi to.........RTFM ? ;] JmTm00- możesz powiedzieć co znaczy twój wpis? Nie kumam ani treści ani tego o czym ma świadczyć. To jakiś skrót klawiaturowy w myszy czy gdzieś gdzie ja nie wiem? A może to po angielsku? No to świetnie znasz ten ten język. No tak powinieneś dostać repa za profeskę w temacie, pomoc,- pewnie swietnie znasz Maykę-, świetny angielski no jesteś PRO pełną gębą. Tomek
JmTm00 Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 (edytowane) Tomek Kosiorek -> nie nie, absolutnie sie nie zgodze ze znam majke....nie nie....nigdy tak nie powiedziałem.......ktoś pisze ze robił tutorial.....i go nie kuma (dobrze też wiedzieć który to tutek)......widzisz....po prostu....ech........ RTFM= read the fu**n manual..............(f1??) BTW: why so serious?? Edytowane 23 Marzec 2009 przez JmTm00
pastor44 Napisano 24 Marzec 2009 Autor Napisano 24 Marzec 2009 trudno to zrozumiec? pytalem o pomoc o to tu przeciez chodzi jesli nie bylo by tego zalozenia to rownie dobrze mozna wstawic zamiast tych tematow na forum duzy napis czytaj helpa Jesli nie potrafisz\nie chcesz to po co zbędnie sie udzielasz nie rozumiem tego czy chcesz miec wiecej postow czy grac mega mastera w 3d Prosze więc zastanów sie
wormer Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 Postawię się w roli terapeuty i stwierdzę, że są tu błędy komunikacji z obu stron: pastor - jak mówisz, że robiłeś tutka to warto byłoby wiedzieć jakiego. Powinieneś podać linka i stwierdzić, w którym miejscu się gubisz żeby ludzie mieli możliwość ci pomóc, a nie domyślać się czego nie rozumiesz. JmTm00 - rzeczywiście mógłbyś konkretnie powiedzieć, zamiast wypisywać skróty i gościa wyśmiewać. p.s. Osobiście też chętnie dowiedziałbym się o lightmapach. pozdro.
mandragora Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 chodzi ci o ten z maposfery, który pisałem ?
Rekomendowane odpowiedzi