Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Parę nowych prac.

Proszę Was o komentarze,a zwłaszcza krytyka co robię źle, bo na pochwały nie liczę.

Dziękuje.

Edytowane przez RebeDC
Update

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne brwi i ciepłe kolory oka przechodzące w chłodne cienie, ale coś czuję, że gdyby ściągnąć mu hełm, to anatomia by się sypnęła. Oczodoły byłyby na innych poziomach.

Edytowane przez dzudzu

Napisano
  • Autor

Dziękuje za komentarz,a co do Twoich uwag to pewnie masz racje że linia oczu jest nie tak i mi nie pasuje coś z nosem, ale czekam na wasze sugestie.

Napisano

ogolnie to gorzej i to sporo mi pracki wychodza od Twoich to tak na poczatek ;D

zeby nie bylo ze sie dowalam poprostu :p

-bialko jest za jasne albo nie wycieniowane h lighty na zrenicy jakos nie pasuja nie bardzo wiem tez skad ten czarny kolor przy lewym oko z jego prawej strony .. nie wiem co to jest pod metalowa oslonka nosa z prawej strony takie cos biale ;d

-kolorystyka skora i ta fakturka mi sie podoba bardzo miejscami zbyt blurowate w porownaniu do reszty na nosie i policzku

jezeli chodzi o calosc to mi calkowicie nie pasuje prawa strona wyglada jakby byla pod innym kontem niz lewa strona najwiekszy problem bym widzial w proporcjach poprostu bo wykonczenie kolory skora helm i ta brew wyszla naprawde fajnie.

Napisano
  • Autor

Widzę że odwiedzin jest dużo, ale wyprosić was o pomoc w postaci komentarzy na temat moich błędów i sugestii co mam poprawić... Graniczy z niemożliwością :(

Napisano
  • Autor

Dziękuję

Ale czemu mówisz że posypała sie anatomia w ostatnim obrazku ?

Robiłem go na podstawie zdięcia samego siebie .... to co jestem nie symetryczny ? ok przystojniak to ze mnie nie jest zgodzę się ;p

Napisano

Dawaj mniejszej wielkosci te prace, bo ciezko sie je czyta, a gorszy efekt poteguje jeszcze fakt, ze sa to szkice i brakuje im detalu...

No i wlasnie- przydalo by sie, zebys gdzies przysiadl i jakis konkretny detal zrobil (nawet szkicowo), bo na razie w wiekszosci operujesz duzymi plaszczyznami i prace wydaja sie pustawe...

Pouzywaj troche brushy o twardszych krawedziach, bo na razie wszystko takie mgliste jest.

Kolorki sa spoko (to chyba Twoja najmocniejsza strona choc chyba widzialem tam czarny;]), ale warto poprobowac w troche innych gamach sie tez poobracac.

O dizajnie nic nie mowie, bo sie nie znam :)

pozdro

Napisano

Ja też widzę tylko obrazki z 1 i 11 posta. Generalnie super szczególnie na miniturkach. Kolorki ładnie dobierasz ale po powiększeniu obrazka widzę SMOOTH CRIMINAL! Nie bluruj tak bo zabijasz swoje obrazki.

Napisano
  • Autor

Dzieki emmilius za bardzo cenna uwagę.Postram sie ograniczyc blur do bezpiecznego minimum

Napisano
  • Autor

Witam

Długo mnie nie było, ale na szczśćie znalazlem troche czasu na zrobienie pare prac.

Zamieszczam 4 ostatnie.Co o nich myślicie ?

krytyka mile widziana :) bo pochwały to raczej nie bedzie...

Pozdrawiam

Napisano

Zamek fajny...przy czym patrząc na niego mam wrażenie jakby pewne elementy były mniej, a inne bardziej wykończone...No i strasznie bolą niektóre błędy w perspektywie...

Napisano
  • Autor

nie nie prosze nie oceniajcie tego zamku tylko 4 nowe prace bo poprzednie to sa co najmniej z przed roku wiec mialem troche czasu aby podszkolic umiejetnosci.

dziekuje