Napisano 27 Marzec 200915 l Witam Parę nowych prac. Proszę Was o komentarze,a zwłaszcza krytyka co robię źle, bo na pochwały nie liczę. Dziękuje. Edytowane 4 Maj 200915 l przez RebeDC Update
Napisano 27 Marzec 200915 l Fajne brwi i ciepłe kolory oka przechodzące w chłodne cienie, ale coś czuję, że gdyby ściągnąć mu hełm, to anatomia by się sypnęła. Oczodoły byłyby na innych poziomach. Edytowane 27 Marzec 200915 l przez dzudzu
Napisano 27 Marzec 200915 l Autor Dziękuje za komentarz,a co do Twoich uwag to pewnie masz racje że linia oczu jest nie tak i mi nie pasuje coś z nosem, ale czekam na wasze sugestie.
Napisano 28 Marzec 200915 l ogolnie to gorzej i to sporo mi pracki wychodza od Twoich to tak na poczatek ;D zeby nie bylo ze sie dowalam poprostu :p -bialko jest za jasne albo nie wycieniowane h lighty na zrenicy jakos nie pasuja nie bardzo wiem tez skad ten czarny kolor przy lewym oko z jego prawej strony .. nie wiem co to jest pod metalowa oslonka nosa z prawej strony takie cos biale ;d -kolorystyka skora i ta fakturka mi sie podoba bardzo miejscami zbyt blurowate w porownaniu do reszty na nosie i policzku jezeli chodzi o calosc to mi calkowicie nie pasuje prawa strona wyglada jakby byla pod innym kontem niz lewa strona najwiekszy problem bym widzial w proporcjach poprostu bo wykonczenie kolory skora helm i ta brew wyszla naprawde fajnie.
Napisano 29 Marzec 200915 l Autor Widzę że odwiedzin jest dużo, ale wyprosić was o pomoc w postaci komentarzy na temat moich błędów i sugestii co mam poprawić... Graniczy z niemożliwością :(
Napisano 29 Marzec 200915 l Zasadniczy błąd jest taki, że w Twoich pracach 60% obrazka stanowi czerń. (a w tym http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=62326&d=1238260516 90% ) Pobaw się kolorami. W tym ostatnim już jest lepiej..ale za to anatomia się posypała okrutnie..póki co nie porywałbym się na tak odjechaną perspektywę i światło. Tyle ode mnie:) Powodzenia!
Napisano 29 Marzec 200915 l Autor Dziękuję Ale czemu mówisz że posypała sie anatomia w ostatnim obrazku ? Robiłem go na podstawie zdięcia samego siebie .... to co jestem nie symetryczny ? ok przystojniak to ze mnie nie jest zgodzę się ;p
Napisano 9 Kwiecień 200915 l Dawaj mniejszej wielkosci te prace, bo ciezko sie je czyta, a gorszy efekt poteguje jeszcze fakt, ze sa to szkice i brakuje im detalu... No i wlasnie- przydalo by sie, zebys gdzies przysiadl i jakis konkretny detal zrobil (nawet szkicowo), bo na razie w wiekszosci operujesz duzymi plaszczyznami i prace wydaja sie pustawe... Pouzywaj troche brushy o twardszych krawedziach, bo na razie wszystko takie mgliste jest. Kolorki sa spoko (to chyba Twoja najmocniejsza strona choc chyba widzialem tam czarny;]), ale warto poprobowac w troche innych gamach sie tez poobracac. O dizajnie nic nie mowie, bo sie nie znam :) pozdro
Napisano 28 Kwiecień 200915 l Ja też widzę tylko obrazki z 1 i 11 posta. Generalnie super szczególnie na miniturkach. Kolorki ładnie dobierasz ale po powiększeniu obrazka widzę SMOOTH CRIMINAL! Nie bluruj tak bo zabijasz swoje obrazki.
Napisano 30 Kwiecień 200915 l Autor Dzieki emmilius za bardzo cenna uwagę.Postram sie ograniczyc blur do bezpiecznego minimum
Napisano 9 Czerwiec 201014 l Autor Witam Długo mnie nie było, ale na szczśćie znalazlem troche czasu na zrobienie pare prac. Zamieszczam 4 ostatnie.Co o nich myślicie ? krytyka mile widziana :) bo pochwały to raczej nie bedzie... Pozdrawiam
Napisano 9 Czerwiec 201014 l Zamek fajny...przy czym patrząc na niego mam wrażenie jakby pewne elementy były mniej, a inne bardziej wykończone...No i strasznie bolą niektóre błędy w perspektywie...
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Autor nie nie prosze nie oceniajcie tego zamku tylko 4 nowe prace bo poprzednie to sa co najmniej z przed roku wiec mialem troche czasu aby podszkolic umiejetnosci. dziekuje