RebeDC Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) Witam Parę nowych prac. Proszę Was o komentarze,a zwłaszcza krytyka co robię źle, bo na pochwały nie liczę. Dziękuje. Edytowane 4 Maj 2009 przez RebeDC Update
dzudzu Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) Fajne brwi i ciepłe kolory oka przechodzące w chłodne cienie, ale coś czuję, że gdyby ściągnąć mu hełm, to anatomia by się sypnęła. Oczodoły byłyby na innych poziomach. Edytowane 27 Marzec 2009 przez dzudzu
RebeDC Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 Dziękuje za komentarz,a co do Twoich uwag to pewnie masz racje że linia oczu jest nie tak i mi nie pasuje coś z nosem, ale czekam na wasze sugestie.
bloody Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 ogolnie to gorzej i to sporo mi pracki wychodza od Twoich to tak na poczatek ;D zeby nie bylo ze sie dowalam poprostu :p -bialko jest za jasne albo nie wycieniowane h lighty na zrenicy jakos nie pasuja nie bardzo wiem tez skad ten czarny kolor przy lewym oko z jego prawej strony .. nie wiem co to jest pod metalowa oslonka nosa z prawej strony takie cos biale ;d -kolorystyka skora i ta fakturka mi sie podoba bardzo miejscami zbyt blurowate w porownaniu do reszty na nosie i policzku jezeli chodzi o calosc to mi calkowicie nie pasuje prawa strona wyglada jakby byla pod innym kontem niz lewa strona najwiekszy problem bym widzial w proporcjach poprostu bo wykonczenie kolory skora helm i ta brew wyszla naprawde fajnie.
RebeDC Napisano 29 Marzec 2009 Autor Napisano 29 Marzec 2009 Widzę że odwiedzin jest dużo, ale wyprosić was o pomoc w postaci komentarzy na temat moich błędów i sugestii co mam poprawić... Graniczy z niemożliwością :(
RaVirr Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 Zasadniczy błąd jest taki, że w Twoich pracach 60% obrazka stanowi czerń. (a w tym http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=62326&d=1238260516 90% ) Pobaw się kolorami. W tym ostatnim już jest lepiej..ale za to anatomia się posypała okrutnie..póki co nie porywałbym się na tak odjechaną perspektywę i światło. Tyle ode mnie:) Powodzenia!
RebeDC Napisano 29 Marzec 2009 Autor Napisano 29 Marzec 2009 Dziękuję Ale czemu mówisz że posypała sie anatomia w ostatnim obrazku ? Robiłem go na podstawie zdięcia samego siebie .... to co jestem nie symetryczny ? ok przystojniak to ze mnie nie jest zgodzę się ;p
lordbiernac Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Dawaj mniejszej wielkosci te prace, bo ciezko sie je czyta, a gorszy efekt poteguje jeszcze fakt, ze sa to szkice i brakuje im detalu... No i wlasnie- przydalo by sie, zebys gdzies przysiadl i jakis konkretny detal zrobil (nawet szkicowo), bo na razie w wiekszosci operujesz duzymi plaszczyznami i prace wydaja sie pustawe... Pouzywaj troche brushy o twardszych krawedziach, bo na razie wszystko takie mgliste jest. Kolorki sa spoko (to chyba Twoja najmocniejsza strona choc chyba widzialem tam czarny;]), ale warto poprobowac w troche innych gamach sie tez poobracac. O dizajnie nic nie mowie, bo sie nie znam :) pozdro
rosikowski Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 a ja widze tylko prace z pierwszego postu
emmilius Napisano 28 Kwiecień 2009 Napisano 28 Kwiecień 2009 Ja też widzę tylko obrazki z 1 i 11 posta. Generalnie super szczególnie na miniturkach. Kolorki ładnie dobierasz ale po powiększeniu obrazka widzę SMOOTH CRIMINAL! Nie bluruj tak bo zabijasz swoje obrazki.
RebeDC Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 Dzieki emmilius za bardzo cenna uwagę.Postram sie ograniczyc blur do bezpiecznego minimum
RebeDC Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 Projek do layout'u strony o tematyce historycznej
RebeDC Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 Witam Długo mnie nie było, ale na szczśćie znalazlem troche czasu na zrobienie pare prac. Zamieszczam 4 ostatnie.Co o nich myślicie ? krytyka mile widziana :) bo pochwały to raczej nie bedzie... Pozdrawiam
Urbanboogie Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zamek i ta skala w cieplych kolorach robia wrazenie
Tasior Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zamek fajny...przy czym patrząc na niego mam wrażenie jakby pewne elementy były mniej, a inne bardziej wykończone...No i strasznie bolą niektóre błędy w perspektywie...
RebeDC Napisano 10 Czerwiec 2010 Autor Napisano 10 Czerwiec 2010 nie nie prosze nie oceniajcie tego zamku tylko 4 nowe prace bo poprzednie to sa co najmniej z przed roku wiec mialem troche czasu aby podszkolic umiejetnosci. dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi