voody Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 (edytowane) Witam Założyłem nową teczkę , która mam nadzieję aktualizować będę częściej. Poniżej są też starsze prace , ale z pośród całego chłamu który wrzucałem masowo wybrałem kilka tych które myślę warto pokazać: pozdrawiam Edytowane 29 Marzec 2009 przez voody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 No więc hir wi go:) Według kolejności: Indian Archer - najnowsza pracka mocna inspiracja dziełami Charlene Bowater Dalej: Arabski Mag - również w klimatach Charlene Bowater , strasznie podoba mi się jak dziewczyna zarządza tłem Dalej bez zbędnego opisywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Trzy ostatnie bardzo fajne, szczegolnie ci panowie! Troche nie rozumiem jak dziala ta bluzka u pierwszej dziewczyny (prawe ramie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Ten ostatni bardzo mi się spodobał...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Tą wersję pani Pepper skądś kojarzę - widziałem gdzieś chyba z pół roku temu... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 Miło to słyszeć noiprox :) dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 Parę kolejnych: Wiem , że niektóre już pojawiały się na tym forum, ale zależy mi na tym , żeby wszystko było w jednej kupie :) Speedy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Świetna ta panienka, a kolosa pamiętam :) zrobił na mnie kolosalne wrażenie - prawie takie jak sama gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lili Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 super technika, taka 'clear' i troche japonska XD bardzo pozytywnie sie wyroznia na tle nijakosci tego forum... speedy wymiataja, przy reszcie artow gdybys bardziej zwrocil uwage na miesnie byloby o wiele lepiej.. nei zebym sie wymadrzala, sama czesto tworze 'swoja ' anatomie i wogole nie uwazam, zeby bylo to najwazniejsze, ale u ciebie to troche za bardzo uproszczone jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Najbardziej mi podchodzą: ostatnia z postu nr. 2 (bardzo ekspresyjna, i fajnie zbudowana bryła) i ostatnia z postu nr. 7 (olbrzym jest wypaśnie przytłaczający :) ). W pozostałych pracach trochę kuleje anatomia - jakbyś ją podciągnął, to byłoby naprawdę ciekawie. bardzo pozytywnie sie wyroznia na tle nijakosci tego forum... Więcej mangi znajdziesz na deviantart ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voody Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 Lili , Aspenboy - Dzięki za krytyke , w anatomii mam braki wiem... Nadmierne upraszczanie anatomii to właśnie naleciałości z dawnych lat kiedy to swoją przygodę z rysowaniem zaczynałem od przerysowywania Dragon Ball'a :P. Pewnych nawyków ciężko się pozbyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 noo... ostatnie z postu drugiego - megawypasiaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Wow... ale fajna ostrość prac. Kolos klasa sama w sobie. Prostota ale jakże wymowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi