voody Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 (edited) Witam Założyłem nową teczkę , która mam nadzieję aktualizować będę częściej. Poniżej są też starsze prace , ale z pośród całego chłamu który wrzucałem masowo wybrałem kilka tych które myślę warto pokazać: pozdrawiam Edited March 29, 2009 by voody Link to comment Share on other sites More sharing options...
voody Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 No więc hir wi go:) Według kolejności: Indian Archer - najnowsza pracka mocna inspiracja dziełami Charlene Bowater Dalej: Arabski Mag - również w klimatach Charlene Bowater , strasznie podoba mi się jak dziewczyna zarządza tłem Dalej bez zbędnego opisywania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urbanboogie Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Trzy ostatnie bardzo fajne, szczegolnie ci panowie! Troche nie rozumiem jak dziala ta bluzka u pierwszej dziewczyny (prawe ramie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Ten ostatni bardzo mi się spodobał...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiprox Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Tą wersję pani Pepper skądś kojarzę - widziałem gdzieś chyba z pół roku temu... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voody Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Miło to słyszeć noiprox :) dzieki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voody Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Parę kolejnych: Wiem , że niektóre już pojawiały się na tym forum, ale zależy mi na tym , żeby wszystko było w jednej kupie :) Speedy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiprox Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Świetna ta panienka, a kolosa pamiętam :) zrobił na mnie kolosalne wrażenie - prawie takie jak sama gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 super technika, taka 'clear' i troche japonska XD bardzo pozytywnie sie wyroznia na tle nijakosci tego forum... speedy wymiataja, przy reszcie artow gdybys bardziej zwrocil uwage na miesnie byloby o wiele lepiej.. nei zebym sie wymadrzala, sama czesto tworze 'swoja ' anatomie i wogole nie uwazam, zeby bylo to najwazniejsze, ale u ciebie to troche za bardzo uproszczone jest 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspenboy Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Najbardziej mi podchodzą: ostatnia z postu nr. 2 (bardzo ekspresyjna, i fajnie zbudowana bryła) i ostatnia z postu nr. 7 (olbrzym jest wypaśnie przytłaczający :) ). W pozostałych pracach trochę kuleje anatomia - jakbyś ją podciągnął, to byłoby naprawdę ciekawie. bardzo pozytywnie sie wyroznia na tle nijakosci tego forum... Więcej mangi znajdziesz na deviantart ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voody Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Lili , Aspenboy - Dzięki za krytyke , w anatomii mam braki wiem... Nadmierne upraszczanie anatomii to właśnie naleciałości z dawnych lat kiedy to swoją przygodę z rysowaniem zaczynałem od przerysowywania Dragon Ball'a :P. Pewnych nawyków ciężko się pozbyć :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosikowski Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 noo... ostatnie z postu drugiego - megawypasiaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzudzu Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Wow... ale fajna ostrość prac. Kolos klasa sama w sobie. Prostota ale jakże wymowna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts