Napisano 28 Marzec 200915 l Witam Założyłem nową teczkę , która mam nadzieję aktualizować będę częściej. Poniżej są też starsze prace , ale z pośród całego chłamu który wrzucałem masowo wybrałem kilka tych które myślę warto pokazać: pozdrawiam Edytowane 29 Marzec 200915 l przez voody
Napisano 28 Marzec 200915 l Autor No więc hir wi go:) Według kolejności: Indian Archer - najnowsza pracka mocna inspiracja dziełami Charlene Bowater Dalej: Arabski Mag - również w klimatach Charlene Bowater , strasznie podoba mi się jak dziewczyna zarządza tłem Dalej bez zbędnego opisywania
Napisano 28 Marzec 200915 l Trzy ostatnie bardzo fajne, szczegolnie ci panowie! Troche nie rozumiem jak dziala ta bluzka u pierwszej dziewczyny (prawe ramie).
Napisano 28 Marzec 200915 l Tą wersję pani Pepper skądś kojarzę - widziałem gdzieś chyba z pół roku temu... ;)
Napisano 29 Marzec 200915 l Autor Parę kolejnych: Wiem , że niektóre już pojawiały się na tym forum, ale zależy mi na tym , żeby wszystko było w jednej kupie :) Speedy:
Napisano 29 Marzec 200915 l Świetna ta panienka, a kolosa pamiętam :) zrobił na mnie kolosalne wrażenie - prawie takie jak sama gra
Napisano 29 Marzec 200915 l super technika, taka 'clear' i troche japonska XD bardzo pozytywnie sie wyroznia na tle nijakosci tego forum... speedy wymiataja, przy reszcie artow gdybys bardziej zwrocil uwage na miesnie byloby o wiele lepiej.. nei zebym sie wymadrzala, sama czesto tworze 'swoja ' anatomie i wogole nie uwazam, zeby bylo to najwazniejsze, ale u ciebie to troche za bardzo uproszczone jest
Napisano 29 Marzec 200915 l Najbardziej mi podchodzą: ostatnia z postu nr. 2 (bardzo ekspresyjna, i fajnie zbudowana bryła) i ostatnia z postu nr. 7 (olbrzym jest wypaśnie przytłaczający :) ). W pozostałych pracach trochę kuleje anatomia - jakbyś ją podciągnął, to byłoby naprawdę ciekawie. bardzo pozytywnie sie wyroznia na tle nijakosci tego forum... Więcej mangi znajdziesz na deviantart ;)
Napisano 29 Marzec 200915 l Autor Lili , Aspenboy - Dzięki za krytyke , w anatomii mam braki wiem... Nadmierne upraszczanie anatomii to właśnie naleciałości z dawnych lat kiedy to swoją przygodę z rysowaniem zaczynałem od przerysowywania Dragon Ball'a :P. Pewnych nawyków ciężko się pozbyć :D
Napisano 30 Marzec 200915 l Wow... ale fajna ostrość prac. Kolos klasa sama w sobie. Prostota ale jakże wymowna.