adek Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Firma e-on software poinformowała, że dostępna jest do pobrania za darmo otwarta beta nowej wersji "atmosferycznego" pluginu Ozone 4 (plugin dla 3ds max z Mental Ray'em). Nowe funkcje to m.in.: bardziej rozbudowana symulacja zjawisk atmosferycznych, szybszy rendering, zoptymalizowane warstwowe chmury, realistyczne animacje chmur, zachodów słońca. Ozone 4.0 open beta jest do pobrania za darmo więc warto przestować. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=582
Tomek Kosiorek Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Ja też zassałem. Ile ma kosztować jak wyjdzie normalna wersja?
Gość mik0z Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Hmm, wie ktoś czy to współpracuje z Vrayem? Z góry dzięki za odpowiedź. Doczytałem z oficjalnej strony, że współpracuje tylko z MR, a więc: jak można go połączyć z Vrayem? :)
Kris_R Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Renderując na Layerach i różnych passach a potem łącząc w Afterze... na przykład :)
Tores Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Polecam. Bawiłem się poprzednią wersją. Szkoda, że Vraya nie obsługuje a składać mi się nie chce.
Rekomendowane odpowiedzi