Napisano 4 Kwiecień 200916 l Poszukuję jakiegoś, najlepiej video tutoriala o modelowaniu pokoju, chodzi mi to konkretnie o ściany i jakieś inne proste rzeczy.
Napisano 4 Kwiecień 200916 l Autor Prosiłbym raczej o video tutorial, bo prawdę mówiąc nawet ściany nie umiem zrobić.
Napisano 4 Kwiecień 200916 l ściany zarysuj splajnem albo maxowymi ścianami, one mają tą zalete że będą Ci sie wycinały automatycznie dziury na maxowe okna i drzwi.
Napisano 4 Kwiecień 200916 l Autor ściany zarysuj splajnem albo maxowymi ścianami, one mają tą zalete że będą Ci sie wycinały automatycznie dziury na maxowe okna i drzwi. Chodzi o to, że tworze plane i nie wiem jak potem ściany zrobić, jakiś tutek, nawet kilku minutowy i od razu było by mi jaśniej w mózgu :)
Napisano 4 Kwiecień 200916 l Ale jakie sciany? Postaw box'a jesli o to ci chodzi. A wydaje mi sie ze na necie jest tyle tutoriali ze jak bys chcial to znajdziesz to c chcesz.
Napisano 5 Kwiecień 200916 l Autor Ale jakie sciany? Postaw box'a jesli o to ci chodzi. A wydaje mi sie ze na necie jest tyle tutoriali ze jak bys chcial to znajdziesz to c chcesz. Na kilku tutkach ludzie tworzyli ściany za pomocą plane, ja też chciałbym tak umieć. Kacper - myślałem raczej o czymś w języku ojczystym.
Napisano 7 Kwiecień 200915 l Autor W takim razie postwa plane a pozniej go obroc :) A nie da się tak jak na początku tego tutoriala ? http://odsiebie.com/pokaz/2088125---6fa6.html
Napisano 17 Maj 200915 l Ja przy okazji chcialbym sie dowiedziec jaki jest najlepszy sposob na tworzenie calego budynku. Tzn chodzi mi o samą strukture pomieszczen, scian i otworów drzwiowych oraz okiennych. Ja to robie poprzez ekstrudowanie boxa, ale nie zadowala mnie to bo potem ciezko jest robic strop itp. Dziekuje za pomoc z gory i przepraszam za brak polskich znakow.
Napisano 1 Sierpień 200915 l ściany zarysuj splajnem albo maxowymi ścianami, one mają tą zalete że będą Ci sie wycinały automatycznie dziury na maxowe okna i drzwi. No i właśnie mi się nie wycinają, AEC + Windows i dziur ni ma, okna nie widać a światło nie wpada. Czy to kwestia odhaczenia jakiegoś dynksu czy mojej niepełnosprytności?