Omar Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) To bedzie moja pierwsza bitwa, ale mam calkiem ciekawy pomysł a mianowicie; zamierzam stworzyć wehikuł czasu. Wehikuł Czasu to ciekawy temat, w Internecie znalazłem wiele różnego typu projektów wyglądu tego że pojazdu. Ale zdecydowałem się że zrobię coś na podobieństwo tego z „The Time Machine”. Scenka będzie przedstawiała ów pojazd przenoszący się w czasie. W tle zobaczymy dwa światy, czas - ten z którego się wehikuł przenosi i ten do którego zmierza. I mam nadzieję że końcowa prace będzie można podrasować w photoshopie :D Edytowane 10 Kwiecień 2009 przez Omar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 powodzenia w bitwie, dużo było filmów na ten temat, także dużo będziesz mieć referek w necie, czy gdziekolwiek dobry temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Proszę o zapoznanie się za zasadami konkursu. Temat musi być poprzedzony znakami "NIPW3D". Powodzenia w bitwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Powodzenia! Obadaj odcinek Big Bang Theory, w którym kupują wehikuł czasu. Wystarczy, że wpiszesz w googlu "big bang theory time machine" i wyskoczą Ci filmiku z youtube itp. tutaj screen, może pomoże: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omar Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Bardziej mnie zainspirował wehikuł z filmu „The Time Machine” Ale właściwie chciałbym zrobić jakaś swoja koncepcje tego pojazdu, cos świeżego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Jak obejdziesz to The earth is always orbiting around the sun so if you travel forward or backwards through time, the earth wouldn't be in the same spot ever. Moving exactly ONE year wouldn't work either because the entire Solar system is moving through space. http://nocturnal-devil.deviantart.com/art/Why-NOT-to-time-travel-112474017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Jak obejdziesz to /QUOTE] hehe ciekawe ze mi to nigdy nie przyszło do głowy :)) Widać podróżować w czasie można tylko na pokładzie statku kosmicznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 o ile statek nie wyląduje we wnetrzu jakiejs gwiazdy;)..albo poza wszechswiatem. (a wiadomo co tam sie dzieje;)) Tak czy inaczej powodzenia w realizacji tematu. Jestem ciekawy twojego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ljzz Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 oOo ten temat bedzie ciekawy, czekam na realizacje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 fajnie by było jakbyś to tak przedstawił: Na głównym planie widać "nasz" czas przed pojazdem czasowym otwarty jest jakiś portal i w tym portalu widać przeszłość czy tam przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi