Gość raziello Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) Biedzie to wizualizacja teleportacji Beczki piwa w scenerii SF (taki mały odnośnik do komentarzy :D) . Scenka będzie przedstawiała masę dziwnego sprzętu, kilku zapalonych naukowców no i oczywiście samą maszynę teleportacyjną. Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez raziello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Czyżby kolega należał do grupy IRC max3d.pl ??? Tak tylko pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raziello Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 No w sumie to chyba nie należę...:) Porostu jakoś nigdy nie miałem weny aby coś skomentować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 powodzenia, temat wydaje sie ciekawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 FAIL. Tematem bitwy są niezrealizowane idee ! Teleportacja do nich nie należy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Muminek czyżbyś potrafił się teleportować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raziello Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 FAIL. Tematem bitwy są niezrealizowane idee ! Teleportacja do nich nie należy :D Mam zamiar ukazać teleportacje dużego obiektu a nie pojedynczych atomów:p Jeszcze nikomu się nie udało teleportować większych struktur np. człowieka ?? (chyba ze masz wtyczki w NASA i wiesz więcej to sorry..:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 (edytowane) mi po duzej ilości % zdarza sie teleportowac. Zamykam oczy na imprezie otwieram i jestem w domu :D Powodzenia, i wesołych świąt. Edytowane 9 Kwiecień 2009 przez image.nation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 mi po duzej ilości % zdarza sie teleportowac. Zamykam oczy na imprezie otwieram i jestem w domu :D Powodzenia, i wesołych świąt. Hej stary :D to o czym piszesz jest wbudowane w ludzia i nazywa sie "autopilot" ale fakt faktem wrazenie podobne :D do autora: hm,zamierzasz pokazać "teleportację" w jednej klatce? To moze być ciekawe. Powodzenia i czekam na updejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi