Guest raziello Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 (edited) Biedzie to wizualizacja teleportacji Beczki piwa w scenerii SF (taki mały odnośnik do komentarzy :D) . Scenka będzie przedstawiała masę dziwnego sprzętu, kilku zapalonych naukowców no i oczywiście samą maszynę teleportacyjną. Edited April 18, 2009 by raziello
mkeruj Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Czyżby kolega należał do grupy IRC max3d.pl ??? Tak tylko pytam...
Guest raziello Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No w sumie to chyba nie należę...:) Porostu jakoś nigdy nie miałem weny aby coś skomentować :D
Muminek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 FAIL. Tematem bitwy są niezrealizowane idee ! Teleportacja do nich nie należy :D
Guest raziello Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 FAIL. Tematem bitwy są niezrealizowane idee ! Teleportacja do nich nie należy :D Mam zamiar ukazać teleportacje dużego obiektu a nie pojedynczych atomów:p Jeszcze nikomu się nie udało teleportować większych struktur np. człowieka ?? (chyba ze masz wtyczki w NASA i wiesz więcej to sorry..:D)
image.nation Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 (edited) mi po duzej ilości % zdarza sie teleportowac. Zamykam oczy na imprezie otwieram i jestem w domu :D Powodzenia, i wesołych świąt. Edited April 9, 2009 by image.nation
JmTm00 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 mi po duzej ilości % zdarza sie teleportowac. Zamykam oczy na imprezie otwieram i jestem w domu :D Powodzenia, i wesołych świąt. Hej stary :D to o czym piszesz jest wbudowane w ludzia i nazywa sie "autopilot" ale fakt faktem wrazenie podobne :D do autora: hm,zamierzasz pokazać "teleportację" w jednej klatce? To moze być ciekawe. Powodzenia i czekam na updejty
Recommended Posts