Napisano 16 Marzec 200420 l moim zdaniem pomocne w nauce perspektywy, no i zmusza też do bardziej symbolicznyego określenia formy - wyrabiamy tzw. \'rysowanie z głowy\', dajemy więcej z siebie :) dlatego będę ćwiczył pejzaże i architekturę, a prace będę wrzucał do tego wątku ... jak ktoś chciałby się przyłączyć to byłoby super, byłby pretekst by poznać wasze miasta i okolice... może architekci, których jak mniemam jest kilku na forum, też coś by wrzucili, abyśmy my laicy mogli podpatrzeć rzemiosło. póki co wrzucam raczej szybki szkic ze zdjęcia, ale wkrótce ruszam w miasto :)
Napisano 17 Marzec 200420 l to ja sie tez dorzuce, takie cwiczonka z wyobrazni, moze nie do konca pasuje do tematu ale tez niedlugo wyjde na miasto to jakis pejzarzyk wrzuce:), ...bo tez chce architekture studiowac:D
Napisano 17 Marzec 200420 l Autor misiekhc: bardzo pasuje do tematu, zwłaszcza pierwszy szkic - fajny pomysł i wykonanie :) na jakim papierze dziargasz?? dawaj więcej!!
Napisano 17 Marzec 200420 l 50x70, rodzaj... nie wiem, standardowy brystol, moze ma on jakas nazwe, nie znam sie na tym:), niedlugo cos podrzuce jeszcze:D
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor czołgiem ... tak dla odreagowania; z przechadzek po osiedlu nakreśliłem szybki szkic, który potem w domu zamieniłem w ... bardziej dokładny szkic :) // na większym formacie. starałem się robić szybko, bo gdy dopiszczam szczegóły to mi to ruski miesiąc zajmuje :> [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dzudzu]
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Autor hehe ... to chyba przez cieniowanie na odwal, tak naprawdę to całkiem miłe osiedle :)
Napisano 18 Czerwiec 200420 l nic mi sie nie pojawia przy misiekhc. zero zalacznika czy artu. co poradzic?
Napisano 18 Czerwiec 200420 l ja nie mam tych plikow juz, w razie co porobie nowe fotki i wrzuce cos jeszcze, ... wczoraj i przedwczoraj mialem egzaminy na architekture, i troche wczesniej rysowalem to bedzie cosik:D
Napisano 19 Czerwiec 200420 l rysunek stary jak swiat - moze nawet starszy ode mnie...a moze jednak nie, skoro to ja go bazgralem...hmmmm....
Napisano 19 Czerwiec 200420 l unikam tego jak ognia, a rysunek stricte architektoniczny jest dla mnie oblesny :) juz ztego wyrastam, a to bylo dawno i nieprawda ;P VoNd
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Autor może pisz bez polskich znaków bo krzaczory wychodzą; czym rysowałeś? pisak? trzeba było dokładniej zacienoiwać kreską bo mało widać.
Napisano 25 Czerwiec 200420 l powieksze na serwerze obrazek bo kompresja go troche rozwalila. Nie mialem za wiele czasu a palowalem sie pisakiem technicznym 0.1 mm :) stad braki w cieniowaniu wynikajace z braku mozliwości wygenerowania tylu linii bez jego zniszczenia.